Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΓΙΟΓΚΑ - Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΕΝΕΛΙΞΗΣ

ΓΙΟΓΚΑ

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΕΝΕΛΙΞΗΣ

ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ Σ. ΑΝΔΡΕΑΣ (SWAMI SHANTIRATNA SARASWATI)
Κωδ. Πολιτείας: 0859-0000




Παρουσίαση

Το βιβλίο «Γιόγκα, η επιστήμη της ενέλιξης» δίνει μια νέα διάσταση πάνω στα θέματα που πραγματεύεται. Δεν είναι ακόμα «ένα βιβλίο για την γιόγκα». Χαράζει τον δικό του, αυθεντικό δρόμο. Πέρα από την καθαρή επιστημονική του αξία, προσεγγίζει με σαφήνεια αναλύοντας το ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων της επιστήμης της γιόγκα, μέσα στην καθημερινότητα των εκφράσεων της ζωής μας. Εκεί βρίσκεται και η πραγματική του αξία, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι σοφοί, οι ιδιοφυείς, οι άγιοι και οι φωτισμένοι άνθρωποι του πλανήτη μας μέσα από την καθημερινή, ανθρώπινη διάσταση και αδυναμίες προέκυψαν. Ξεπέρασαν την συμβατικότητα και τον περιορισμό της φύσης, φτάνοντας σε ανώτερες, πολυδιάστατες επιγνώσεις.
Ο συγγραφέας μάς ανοίγει πραγματικά μια νέα πόρτα ερμηνείας και αντίληψης, σε παγκόσμιο επίπεδο. Ανακαλύπτει με μοναδικό τρόπο τις γέφυρες της κοινής γνώσης που ενυπάρχει σε όλα τα συστήματα, τις θρησκείες και την αρχαία ελληνική γνώση. Ερμηνεύοντας την ανθρώπινη φύση, εξηγούνται τα ανεξήγητα, αλλά και διαδοχικά συνδέονται με την επιστημονική και μοντέρνα αντίληψη που υπάρχει σήμερα σε συνδυασμό με την αναζήτηση της εσωτερικής πλευράς του ανθρώπου. Το ενδιαφέρον πραγματικά, αυξάνεται, προοδευτικά ξεδιπλώνοντας θέματα, που αφορούν όλους και άμεσα, σχετικά με την πορεία μας ως ανθρώπινα όντα.
Οι εμπειρίες επίσης του συγγραφέα, ως γιόγκι, αλλά και η πορεία της ζωής του, μας βοηθούν στο να ανακαλύψουμε μαζί του όλα όσα μπορεί να αναζητούμε, που ξεδιπλώνονται μέσα από ένα ζωντανό, δροσερό και ευρηματικό κείμενο. Ο δρόμος της ενέλιξης είναι η επιλογή που μας παρουσιάζει η φυσική μας εξέλιξη. Ύστερα από αυτό το βιβλίο το τοπίο είναι ξεκάθαρο αδιαμφισβήτητα.
(ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Περιεχόμενα

Πρόλογος του εκδότη
Η γιόγκα με απλά λόγια
Η αφύπνιση της κουνταλίνι
Τα τσάκρας
Γιόγκα και θρησκεία
Το «διά ταύτα»
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςYOGA THE SCIENCE OF INVOLUTION
ISBN139789608705029
ΕκδότηςUNIVERSAL PEOPLE
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2002
Αριθμός σελίδων272
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας0859-0000
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΗΘΙΚΑ ΝΙΚΟΜΑΧΕΙΑ (ΣΕΙΡΑ 3 ΤΟΜΟΙ)
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
€42.40 €21.20
(-50%)
Κερδίζετε €21.20
ΙΔΟΥ ΕΓΩ
FOER JONATHAN-SAFRAN
€24.00 €12.00
(-50%)
Κερδίζετε €12.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS