Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ

ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ

+
-
ΣΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4581-0001
Τιμή Έκδοσης
€19.90
Τιμή Πολιτείας
€13.93
(-30%)
Κερδίζετε €5.97


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Νομός Γρεβενών, μπροστά στο κατώφλι της νέας χιλιετίας, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, μαζί με όλες τις ζωντανές δυνάμεις του τόπου, διεκδικεί μια ισχυρή θέση στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται στη χώρα μας, στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη.
Τα Γρεβενά δεν είναι πλέον μια ξεχασμένη γωνιά της Ελλάδας με κλειστούς ορίζοντες, όπως στο παρελθόν. Βρίσκονται στην καρδιά μιας μεγάλης, ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων. Η γεωγραφική τους θέση είναι στο σταυροδρόμι που ενώνει τη Δυτική με την Ανατολική Μεσόγειο. Είναι η γέφυρα που ενώνει διαμέσου της Εγνατίας την Ευρώπη με την Ασία, τη Δύση με την Ανατολή.
Να γιατί ο τίτλος του νέου μας λευκώματος είναι "Τα Γρεβενά στο δρόμο της Εγνατίας". Γιατί τα Γρεβενά, όντας το σταυροδρόμι της Εγνατίας, δε συνδέουν μόνο γεωγραφικά, αλλά και αναπτυξιακά, προοπτικά, εξελικτικά και ηθικά.
Τα Γρεβενά έγιναν η γέφυρα που ενώνει το χθες με το σήμερα και το σήμερα με το αύριο. Είναι η γέφυρα που γεφυρώνει την παλιά με τη νέα αντίληψη, την παλιά με τη νέα νοοτροπία. Είναι η γέφυρα που ενώνει τα Γρεβενά της παράδοσης και του λαϊκού πολιτισμού με τα Γρεβενά της ανάπτυξης και της αλλαγής. Τα Γρεβενά είναι όλες μαζί οι γέφυρες, οι κοιλαδογέφυρες, τα τούνελ, οι κόμβοι της Εγνατίας, που διασχίζουν την ευρύτερη περιοχή και τη βγάζουν από την απομόνωση. Είναι γέφυρες και δρόμοι που οδηγούν στην ανάπτυξη, την εξέλιξη, την πρόοδο, την προκοπή αυτού του τόπου. [...] (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςGREVENA ON EGNATIA ROAD
ISBN139789608788725
ΕκδότηςΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2006
Αριθμός σελίδων206
Διαστάσεις25x35
Κωδικός Πολιτείας4581-0001
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΗΣΙΟΔΟΣ: ΘΕΟΓΟΝΙΑ
HESIOD
€13.25 €5.96
(-55%)
Κερδίζετε €7.29
3.000 ΕΥΡΩ
MELLE THOMAS
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS