Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΛΟΥΚ/ΛΟΣ Γ/Λ ΘκΤΚ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1507-0006




Παρουσίαση

Η έννοια της παραγώγου, που διαπραγματεύεται το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, είναι το τμήμα των μαθηματικών κατεύθυνσης που θα απασχολήσει τον μαθητή στην προετοιμασία του για τις Πανελλήνιες, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κομμάτι της εξεταστέας ύλης.
Από την άλλη μεριά, ο χρόνος που (συνήθως) διατίθεται στην μελέτη της παραγώγου είναι μικρός, σε σχέση με το βάθος και τη δυσκολία της ύλης. Έτσι είμασταν υποχρεωμένοι, να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να δοθούν επαρκείς κατευθύνσεις (μεθοδολογία), και με τέτοιον τρόπο μάλιστα, ώστε να μπορούν να αφομοιωθούν δημιουργικά. Εμείς ως δάσκαλοι, αλλά και ο μαθητής αναγνώστης, είμαστε αναγκασμένοι, εφ' όσον θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί, να προσεγγίσουμε την ύλη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σ' αυτό θα βοηθήσουν, ελπίζουμε, τα πολλά λυμένα παραδείγματα και το πλήθος των λυμένων και άλυτων (με υποδείξεις) ασκήσεων. Χρησιμοποιήσαμε όλη την ελληνική βιβλιογραφία και τα μαθηματικά περιοδικά.
Πιστεύουμε ότι αν, φίλε αναγνώστη, προσπαθήσεις να διαβάσεις το κεφάλαιο των παραγώγων με το βιβλίο αυτό δίπλα σου, θα έχεις στα χέρια σου ένα κλειδί που θα ανοίξει πολλούς δρόμους στη σκέψη σου. Να θυμάσαι, πάντως, ότι τα μαθηματικά δεν είναι απομνημόνευση αλλά ένα δημιουργικό παιχνίδι γνώσης και κρίσης. Η κάθε άσκηση, για σένα, είναι ένα δάσος που θα χρειαστεί να το εξερευνήσεις, που μπορεί μεν, να θυμίζει κάτι από αυτά που έχεις δει μέχρι τώρα, αλλά είναι κάθε φορά διαφορετικό απ' όλα τα άλλα.
Αν το διάβασμα του βιβλίου, σε βοηθήσει να κάνεις την κατάλληλη επιλογή, στην κατάλληλη στιγμή, θα νοιώθουμε ότι κάναμε το καθήκον μας. [...] (Από τον πρόλογο των συγγραφέων)
Λεπτομέρειες
ISBN139789608796577
ΕκδότηςΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2007
Αριθμός σελίδων344
Διαστάσεις24x17
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Κωδικός Πολιτείας1507-0006
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

panosv

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ (KAFIR)
SHERWAN AMED
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42
ΟΥΤΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
SENFT GERHARD
€16.96 €7.63
(-55%)
Κερδίζετε €9.33

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS