Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ΡΗΓΙΝΙΩΤΗΣ Ι. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 8117-0000




Παρουσίαση

Ένας κορυφαίος γενετιστής καταστρέφει τ' αποτελέσματα της πρωτοποριακής έρευνάς του για τον ανθρώπινο εγκέφαλο και αυτοκτονεί εν μέσω διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου, διοργανωμένου από μια πολυεθνική αυτοκρατορία της γενετικής. Στον προθάλαμο ενός χειρουργείου, ένας άλλος γενετιστής συζητά με μια τυφλή καθηγήτρια ανθρωπολογίας για το Θεό, τον άνθρωπο, τον κόσμο, την επιστήμη και τον πολιτισμό. Στη Βραζιλία και το Περού ένας άντρας και δυο γυναίκες, σχεδιαστές κόμικς και άσσοι στους υπολογιστές, προσπαθούν να διαφύγουν από τα λαγωνικά των πολυεθνικών, που τους καταδιώκουν για να τους αποσπάσουν την πολύτιμη γνώση που ίσως κατέχουν. Από την κούρσα για την κλωνοποίηση ως τα κέντρα διαχείρισης της παγκόσμιας οικονομίας. Από τα απόκρυφα ευαγγέλια και το δεύτερο Αδάμ ως την Ταρσώ, την «τρελή για το Χριστό», και το γέροντα Παΐσιο. Από το Περού και τη Νέα Υόρκη ως τη Θεσσαλονίκη και τα Καρπάθια, ανάμεσα σε κρίσιμα διλήμματα και αβυσσαλέους στοχασμούς, διεξάγεται μια περιπέτεια σκέψης και δράσης, που δοκιμάζει αυτά που ξέραμε για το Θεό και τον άνθρωπο. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789608878952
ΕκδότηςΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2006
Αριθμός σελίδων904
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας8117-0000
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

lihoudos, ΧΡΗΣΤΟΣ34

Κριτικές για το προϊόν

[25/09/2022] gioul2222.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Η κόλαση δέν είναι παρά η αιωνιότητα χωρίς τόν Χριστό, λέει ο σύγχρονος Σέρβος άγιος π. Ιουστίνος Πόποβιτς. Ένα σύγχρονο μυθιστόρημα καί μιά εξαιρετική παρουσίαση τής Ορθοδοξίας πού συμπυκνώνεται κατά τόν συγγραφέα στήν ρήση: η Ευρώπη ζεί μέ τόν φόβο τής αιώνιας Φωτιάς, η Ανατολή μέ τήν προσδοκία τού αιώνιου Φωτός.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
WHITAKER CHRIS
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΕΡΜΑ
BALZAC HONORE. DE
€20.14 €10.07
(-50%)
Κερδίζετε €10.07

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS