Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ // YEAR BOOK 20

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

YEAR BOOK 2013

+
-
-
Κωδ. Πολιτείας: 5572-0002
Τιμή Έκδοσης
€40.00
Τιμή Πολιτείας
€32.00
(-20%)
Κερδίζετε €8.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Φίλες και φίλοι, στα χέρια σας κρατάτε ένα όμορφο λεύκωμα, μια ετήσια έκδοση που αποτυπώνει με ακρίβεια και αντικειμενικότητα για πρώτη φορά μια ολόκληρη αγωνιστική χρονιά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών. Όσοι παρακολούθησαν το πρωτάθλημα από κοντά αλλά και όσοι κρατούν αυτήν την έκδοση στα χέρια τους μπορούν πραγματικά να ξαναζήσουν τον κάθε αγώνα αλλά, το σημαντικότερο, να θυμούνται όλα τα στιγμιότυπα αυτής της χρονιάς καθώς και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη αυτό το πρωτάθλημα. Γεγονός που το καθιστά ακόμα σπουδαιότερο.
Το 2013 ήταν μια ακόμα πιο δύσκολη χρονιά με πολλές επιχειρήσεις να καταστρέφονται, οικογένειες να διαλύονται, ανθρώπους να καταπέφτουν και την αξιοπρέπεια να ακροβατεί με την επιβίωση. Σ' αυτό το χαοτικό, άναρχο και μίζερο περιβάλλον που ίσως να έχει υπάρξει ξανά κάπου στο παρελθόν, αλλά εμείς πρωτόγνωρα βιώνουμε σήμερα, σε αυτή την πολιτισμική ισοπέδωση, τη κρίση αξιών, συνειδήσεων αλλά και ανθρωπιάς, εκεί ακριβώς στον αντίποδα, υπάρχει το πείσμα. Αυτό που γεννά την ελπίδα και δημιουργεί την πεποίθηση πως όλα μπορούν να ανατραπούν αρκεί εμείς οι ίδιοι να το πιστέψουμε.
Όλα ξεκίνησαν φυσικά από αγάπη για την μοτοσυκλέτα και για το άθλημα προκειμένου να αναδείξουμε τον θεσμό, να τιμήσουμε τους ανθρώπους αυτού του χώρου αλλά και όλους όσους υποστηρίζουν με συνέπεια τους ελληνικούς αγώνες.
Οι έλληνες οδηγοί, οι άνθρωποι γύρω από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, οι εταιρίες, οι οικογένειες αυτών αλλά και όλοι οι ανώνυμοι θεατές που λατρεύουν την μοτοσυκλέτα έκαναν τα πράγματα ΑΠΛΩΣ να συμβούν και... να πραγματοποιηθεί με επιτυχία ένα ακόμα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, αυτό του 2013.
Κάνοντας αυτήν την ανασκόπηση και ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά μέσα στα paddock, καταγράψαμε πολλές όμορφες ανθρώπινες στιγμές. Έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα σε κάθε ομάδα και αμέτρητα contrast συναισθημάτων με την συγκίνηση, το πάθος, την ευτυχία, την αγωνία, την απογοήτευση να εναλλάσσονται αδιάκοπα. Στον αγώνα δεν χαρίστηκε κανείς. Πριν όμως αλλά και μετά το σβήσιμο των φώτων, ξεχωρίσαμε μοναδικές σκηνές αλληλεγγύης, ακόμα και μεταξύ αντιπάλων. Υπήρξαν άνθρωποι που βοήθησαν με ό,τι μπορούσαν. Έδωσαν χρήματα που δεν τους περίσσευαν και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα κι από το υστέρημά τους, άλλοι βάζοντας απλά την βενζίνη και άλλοι δανείζοντας μια μανέτα ή τακάκια ή ακόμα κι ένα μεταχειρισμένο λάστιχο.
Αυτή η έκδοση αποτελεί μια "υπερπαραγωγή" αφού έπρεπε να συνεργαστούν περισσότερα από 15 άτομα, ο καθένας στον δικό του τομέα, ώστε να συγκεντρωθεί ένα απίστευτου όγκου ακατέργαστο υλικό και στην συνέχεια να διυλιστεί ξανά και ξανά ώστε να παραχθεί αυτό το σπάνιο απόσταγμα. 1204 φωτογραφίες, ατομικές συνεντεύξεις πριν και μετά τον αγώνα, πλήρεις πίνακες αποτελεσμάτων, ιστορικά αφιερώματα και απόψεις ειδικών, μεταφέρουν την ατμόσφαιρα του κάθε αγώνα αλλά και το κλίμα της κάθε μιας ημέρας ξεχωριστά.
Αυτά και άλλα πολλά έκαναν την συγκεκριμένη χρονιά ξεχωριστή και ίσως πιο σπουδαία από τις προηγούμενες. Ελπίζουμε την επόμενη χρονιά οι άνθρωποι της CAROUSEL να είναι γεροί για να μπορέσουν να μας μεταφέρουν και πάλι, έτσι όπως αυτοί πιστεύουν, μια ακόμα επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά. (Βαγγέλης Λουκόπουλος, από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

EDITORIAL
Προκήρυξη Πρωταθλήματος 2013
Συμμετοχές
1ος Αγώνας, Τρίπολη, 27-28 Απριλίου
Ο ΘΡΥΛΟΣ: Σάκης Σκούρτας
Συνέντευξη: Δημήτρης Δημητρόπουλος
2ος Αγώνας, Μέγαρα, 8-9 Ιουνίου
Ο "Άρχοντας" του paddock: Γιώργος Κουτσουμπός
Οι Μηχανικοί
3ος Αγώνας, Μέγαρα, 21-22 Σεπτεμβρίου
Συνέντευξη: Σταύρος Παπασταύρου
4ος Αγώνας, Τρίπολη, 19-20 Οκτωβρίου
Πίστα Αιγινίου: Πρέπει να επαναλειτουργήσει
5ος Αγώνας, Τρίπολη, 16-17 Νοεμβρίου
Οι Πρωταθλητές 2013
Η Ιστορία
Λεπτομέρειες
ISBN139789609594028
ΕκδότηςCAROUSEL
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2013
Αριθμός σελίδων250
Διαστάσεις33x25
Κωδικός Πολιτείας5572-0002
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
STEVENSON ROBERT-LOUIS
€15.90 €7.16
(-55%)
Κερδίζετε €8.74
ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ
ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
€18.80 €7.52
(-60%)
Κερδίζετε €11.28

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS