Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ (ΛΟΓΕΙΟΝ)

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ

KETCHUM JACK
Κωδ. Πολιτείας: 7479-0012




Παρουσίαση

Αμερικανικά προάστια. Ένα όμορφο, ήσυχο μέρος για να μεγαλώνει κανείς. Εκτός αν πρόκειται για την έφηβη Μεγκ ή την ανάπηρη αδερφή της, τη Σούζαν. Σε ένα αδιέξοδο, μέσα στο σκοτεινό υγρό υπόγειο του σπιτιού των Τσάντλερ, η Μεγκ και η Σούζαν είναι έρμαια στα κτηνώδη καπρίτσια και τις εκρήξεις οργής μιας μακρινής τους θείας που βυθίζεται ταχύτατα στην τρέλα. Μια τρέλα που επηρεάζει τους τρεις γιους της - και τελικά ολόκληρη τη γειτονιά. Μόνο ένα προβληματισμένο αγόρι στέκεται διστακτικά ανάμεσα στη Μεγκ και τη Σούζαν και τον βάναυσο, βασανιστικό τους θάνατο. Ένα αγόρι που είναι υποχρεωμένο να λάβει μια πολύ ώριμη απόφαση... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Όση απέχθεια κι αν νιώθει για αυτό το βιβλίο, ο αναγνώστης δεν μπορεί να τραβήξει το βλέμμα του. Σίγουρα όχι για λιπόψυχους» (Cemetery Dance)
«Ο ρεαλισμός είναι που κάνει αυτό το μυθιστόρημα τόσο τρομακτικό. Τα τέρατα είναι άνθρωποι, πράγμα που τα κάνει ακόμα πιο φρικτά» (Afraid Magazine)
«Μόνο δύο βεβαιότητες υπάρχουν σε τούτη τη ζωή, λέει το παλιό ρητό, ο θάνατος και οι φόροι, αλλά μπορώ να προσθέσω και μια τρίτη: η Disney Pictures δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσει ταινία κάποιο μυθιστόρημα του Jack Ketchum.
Στον κόσμο του Ketchum οι νάνοι είναι κανίβαλοι, οι λύκοι ξεφυσάνε χωρίς ποτέ να κουράζονται και η πρισκίπισσα καταλήγει σε ένα αντιπυρηνικό καταφύγιο, δεμένη από ένα δοκάρι, ενώ μια τρελή της καίει την κλειτορίδα με πυρακτωμένο σίδερο» (Sterphen King)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE GIRL NEXT DOOR
ISBN139789609941280
ΕκδότηςΛΟΓΕΙΟΝ
ΣειράΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΤΟΠΟΙ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2011
Αριθμός σελίδων272
Διαστάσεις21x14
ΠρόλογοςΚΙΝΓΚ ΣΤΙΒΕΝ
ΜετάφρασηΡΟΥΣΣΟΣ ΝΙΚΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΕΤΣΑΜ ΤΖΑΚ
Κωδικός Πολιτείας7479-0012
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

vaso23

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

dimmer, boudas, Μariza, tasos81pl, gizmo3

Κριτικές για το προϊόν

[01/09/2017] verik.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Βασισμενο σε αληθινη ιστορια, ευκολοδιαβαστο μα και συναμα γεματο ωμη βια..εξαιρετο δειγμα του πως μια τραγικη ιστορια μπορει να μεταφερθει σε ενα βιβλιο με καθηλωτικο τροπο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η συνήθεια των 5
ROBBINS MEL
€16.60 €8.30
(-50%)
Κερδίζετε €8.30
ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ
ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ (ΣΙΜΩΝΟΠΕΤΡΙΤΗΣ)
€40.00 €20.00
(-50%)
Κερδίζετε €20.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS