Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΒΑΣΙΛΙΚΗ // ΝΟΥΒΕΛΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΝΟΥΒΕΛΑ

+
-
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ
Κωδ. Πολιτείας: 3520-0467
Τιμή Έκδοσης
€8.04
Τιμή Πολιτείας
€5.63
(-30%)
Κερδίζετε €2.41


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένας μονόλογος. Μια απολογία χωρίς ένοχο. Ένα τέλος αναπάντεχο που δεν είναι ούτε τιμωρία ούτε κατάληξη, είναι η φυσική ροή των πραγμάτων. Η Βασιλική μιλάει για να μη χάσει τα λογικά της. Μιλάει θαρρείς με τις γυναίκες, όλες τις γυναίκες και, κάποτε κάποτε, είναι αυτή όλες οι γυναίκες που μιλούν. Ένας κώδικας αφήγησης που περνάει απ' τη βιογραφία και την αναπαράσταση στο διαχρονικό, στην ποιητική της μοίρας. Ένας λόγος λιτός, δυνατός, τολμηρός. Η συγγραφέας απλώνει τα τραχιά μα συνάμα αδιόρατα, διάφανα σχεδόν, νήματα της ύπαρξης μέσα από εικόνες και λέξεις και σε καλεί να ακουμπήσεις τον ανεπαίσθητο αλλά συγκλονιστικό ρυθμό τους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Αν πούμε ότι αυτό το λιγοσέλιδο ξομολόγημα είναι άξιο βαθιάς υποκλίσεως, πιθανώς δεν λέμε τίποτα. Κι όμως κάτι τέτοιο εμπνέει. (Κωστής Παπαγιώργης, Αθηνόραμα)

Η βασικότερη αρετή αυτού του βιβλίου, αυτό που εντυπωσιάζει τον αναγνώστη, δεν είναι άλλο από το κατεξοχήν λογοτεχνικό χαρακτηριστικό, δηλαδή η γλώσσα. (Σπύρος Γιανναράς, Η Καθημερινή)

Ένας μονόλογος. Μια νουβέλα που κρατάει μόλις μια ανάσα. Σαράντα σελίδες, ένα κείμενο λιτό, ασθματικό. Μιλάει για το σεξ, για την ηδονή, τον πόνο, την παράνοια, τη μοναξιά. Μιλάει μια γυναίκα. Το πρώτο βιβλίο της Β.Ν., μια νουβέλα για τη δυσβάστακτη εσωτερική σιωπή που ακολουθεί την έκρηξη του έρωτα. (Αγγελική Μπιρμπίλη, Athens Voice)

Η συγγραφική δύναμη της Νικολοπούλου φανερώνεται μέσα στον λιτό και περιεκτικότατο λόγο της, που διατηρεί την ποιητικότητα του χωρίς περιττά στολίδια, επιτήδευση ή πλατειασμούς, και αφήνει να αναδειχθεί η τραγικότητά του χωρίς συναισθηματικούς εκβιασμούς. (Μυρτώ Τσελέντη, Ο Κόσμος του Επενδυτή)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604352821
ΕκδότηςΠΟΛΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2010
Αριθμός σελίδων48
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΑΥΡΙΔΟΥ ΕΛΛΗ
Κωδικός Πολιτείας3520-0467
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΑΠΗ
TURGENEV S. IVAN
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS