Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ

Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ

+
-
BURNETT WILLIAM-RILEY (W. R. BURNETT)
Κωδ. Πολιτείας: 2730-0206
Τιμή Έκδοσης
€14.84
Τιμή Πολιτείας
€10.39
(-30%)
Κερδίζετε €4.45


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το κλασικό μυθιστόρημα του W. R. Burnett περιγράφει πώς ένα τέλειο έγκλημα μπορεί να πάει εντελώς στραβά, όταν υπεισέρχεται ο ανθρώπινος παράγοντας - όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα. Δομημένο σε σύντομα, ατμοσφαιρικά κεφάλαια, εξιστορεί το σχεδιασμό και την εκτέλεση μιας μεγάλης ληστείας κοσμημάτων, εγκέφαλος της οποίας είναι ένας μεγαλοκακοποιός, που μόλις έχει βγει από τη φυλακή. Η επιλογή των προσώπων και οι σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ τους, η καχυποψία και υστεροβουλία, θα αποβούν καθοριστικές για την εξέλιξη του εγχειρήματος. "Η Ζούγκλα της ασφάλτου" γυρίστηκε ταινία το 1950 από τον μεγάλο αμερικανό σκηνοθέτη John Huston και ήταν υποψήφια για τέσσερα Όσκαρ. Σ' αυτήν ένα μικρό αλλά ουσιαστικό ρόλο είχε μια πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός: η Μέριλιν Μονρόε. Σήμερα θεωρείται από τα κλασικά φιλμ-νουάρ στην ιστορία του κινηματογράφου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE ASPHALT JUNGLE
ΕκδότηςΜΕΔΟΥΣΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1987
Αριθμός σελίδων302
Διαστάσεις19x12
ΜετάφρασηΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΕΡΝΕΤ ΓΟΥΙΛΙΑΜ-ΡΑΙΛΙ
Κωδικός Πολιτείας2730-0206
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

giaoik, tim8

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

nbakoul, sakoulios, tim8

Κριτικές για το προϊόν

[19/03/2018] tim8.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Αν θέλει κάποιος να ξεκινήσει να διαβάζει αστυνομική λογοτεχνία με έντονα 'νουάρ' στοιχεία, καλό θα είναι να ξεκινήσει με το συγκεκριμένο βιβλίο. Ο Bu
ett ψυχογραφεί με τέτοιο πειστικό τρόπο τους χαρακτήρες και τονίζει τη μοναδικότητά τους, ώστε ο αναγνώστης νιώθει την επίδραση των γεγονότων, ακόμα, και αρκετή ώρα, αφού έχει ολοκληρώσει την ανάγνωση. Πέρα από αυτό, το συγκεκριμένο μυθιστόρημα απότελεί καί μια πειστικότατη κοινωνική καταγραφή της μεταπολεμικής Αμερικής, μέσα από τη γλαφυρά στοιχειωτική ατμόσφαιρα μιας μεγαλούπολης, όπως το Σικάγο(1949). Βαθμολογία: 4,8/5 ή 9,6/10.
[12/10/2015] Petrosar.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Καλό αστυνομικό μυθιστόρημα με θέμα μια ληστεία από μια συμμορία που αποτελείται από ετερόκλητους χαρακτήρες. Ο εγκέφαλος, ο διαρρήκτης, ο μπράβος, ο οδηγός, ο κλεπταποδόχος σκιαγραφούνται με επιτυχία και η ψυχολογία τους δίνει τον ρυθμό στην εξέλιξη της ιστορίας.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ
ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ Α. ΚΩΣΤΑΣ
€6.04 €2.11
(-65%)
Κερδίζετε €3.93
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΚΟΥΡΑ ΣΟΦΙΑ
€60.00 €30.00
(-50%)
Κερδίζετε €30.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS