Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗ;

ΑΚΟΥΣ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ;

ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

+
-
ΓΚΑΚΑΣ ΣΕΡΓΙΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2941-0015
Τιμή Έκδοσης
€7.57
Τιμή Πολιτείας
€6.06
(-20%)
Κερδίζετε €1.51


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το θέατρο του Νέου Κόσμου συνεχίζει για τέταρτη χρονιά με ενθουσιασμό τις παραστάσεις θεάτρου για παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία και ιδρύματα. Είναι ένα πρόγραμμα που για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην Ελλάδα από επαγγελματικό θίασο, και φιλοδοξία μας είναι να υπάρχει σταθερά στις δραστηριότητες του θεάτρου μας. Στην Αθήνα που έχει αρκετές παιδικές σκηνές, εμείς δεν θέλουμε να προσθέσουμε μία ακόμα. Η ιδέα μας είναι να προσφέρουμε τη χαρά του θεάτρου σε παιδιά που είτε βρίσκονται σε ιδρύματα για μεγάλα χρονικά διαστήματα είτε νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, εκεί δηλαδή που υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ψυχαγωγία και ψυχολογική στήριξη. Αυτές οι παραστάσεις δίνονται σε διαδρόμους ή και σε δωμάτια ασθενών παιδιών που δεν μπορούν να μετακινηθούν, ακόμα κι αν χρειάζεται να παίξουμε το έργο για ένα μόνο παιδί. Η παράσταση προσφέρεται εντελώς δωρεάν σ' όποιο ίδρυμα ή νοσοκομείο την παρουσιάσουμε. Κάθε χρόνο δίνουμε 150-180 παραστάσεις, και αυτό είναι και το φετινό μας πλάνο. Αυτό δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν δεν είχαμε τη θερμή υποστήριξη του Υπουργού Υγείας κ. Νικήτα Κακλαμάνη, που έχει θέσει υπό την αιγίδα του τις παραστάσεις μας και της Γενικής Γραμματέας Νέας Γενιάς κ. Βάσως Κόλλια. Η παράσταση έχει την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Νεολαία. Χορηγός αυτής της παράστασης είναι η COSMOTE, που επίσης ανέλαβε την έκδοση αυτού του προγράμματος-βιβλίου, που περιλαμβάνει το έργο του Σέργιου Γκάκα Ακούς τη γιορτή; εικονογραφημένο από τον Θανάση Δήμου. Το βιβλίο θα μοιράζεται ως αναμνηστικό δώρο στους μικρούς θεατές της παράστασης.
Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της COSMOTE κ. Ευάγγελο Μαρτιγόπουλο και τη Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων κ. Μαριλένα Φατσέα. (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΝΕΑ ΣΚΗΝΗ ΤΕΧΝΗΣ / ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2005
Αριθμός σελίδων32
Διαστάσεις24x17
ΕπιμέλειαΚΟΠΑΝΑΡΗΣ ΦΩΚΙΩΝ
Κωδικός Πολιτείας2941-0015
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

ANNA1844, λεμπου

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ
ΚΑΡΖΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
€31.80 €12.72
(-60%)
Κερδίζετε €19.08
ΤΑ ΜΗΛΑ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ
ΨΑΡΡΟΥ ΠΑΟΛΑ
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS