Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΓΚΝΤΟΥΠ! // ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΛΙΝΑΣ

ΓΚΝΤΟΥΠ!

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΛΙΝΑΣ

+
-
ΚΑΛΟΒΥΡΝΑΣ ΛΥΟ
Κωδ. Πολιτείας: 2300-4831
Τιμή Έκδοσης
€9.46
Τιμή Πολιτείας
€6.62
(-30%)
Κερδίζετε €2.84


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Με λένε Λίνα και σιχαίνομαι να με ρωτάνε πώς τα πάω στο σχολείο. Είναι η πιο ηλίθια ερώτηση μετά από το τι τάξη πηγαίνω. Λάθος, η πιο ηλίθια ερώτηση είναι το αν είμαι καλό κορίτσι. Λες κι αν δεν είμαι, θα τους το πω.
ΓΚΝΤΟΥΠ!
Το μυστικό ημερολόγιο της Λίνας, η οποία είναι εννιά χρονών και τριάντα εννιά ημερών. Μετράει τις μέρες και όχι τους μήνες, γιατί οι μέρες περνάνε πιο γρήγορα, και σημειώνει τις απορίες της για όλα όσα την απασχολούν ή την μπερδεύουν. Κανονικά απαγορεύεται να το διαβάσετε, αλλά... τέλος πάντων.
Ένα βιβλίο που ξεχωρίζει για το ευφυές χιούμορ του και θίγει με ειλικρίνεια, υπευθυνότητα και ευαισθησία σύγχρονα κοινωνικά θέματα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Χρησιμοποιώντας το ημερολόγιο ως εργαλείο για μία αυθεντική πρωτοπρόσωπη αφήγηση, ο συγγραφέας έχει την ευχέρεια να θίξει μέσω της ηρωίδας του πολλά θέματα όπως: οι σχέσεις γονιών - παιδιών, η κόντρα μαμάς - κόρης, το σχολείο, οι φίλοι, ο θάνατος, ο θεός, το σεξ, η αγάπη και το δικαίωμα σε αυτή, η διαφορετικότητα, το ψέμα, το διαζύγιο και η ζωή της οικογένειας και κυρίως του παιδιού μετά από αυτό. Δίνει απαντήσεις πειστικές, χωρίς φλυαρίες και κυρίως μέσα από το πρίσμα της ανοχής, του σεβασμού και της κατανόησης. Η Λίνα του Λύο Καλοβυρνά, προϊόν ενός τέτοιου περιβάλλοντος, παρά τις πολικές θερμοκρασίες των τσακωμών 3ου βαθμού των γονιών της αντέχει τα "γκντουπ" και στέκεται στα παιδικά της πόδια βαδίζοντας προς την εφηβεία με το σημαντικότερο εφόδιο, την αγάπη.
Για ποιο λόγο θα το αγαπήσουν τα παιδιά:
Τα παιδιά θα το αγαπήσουν επειδή η ηρωίδα σκέφτεται με το μυαλό τους και μιλάει τη γλώσσα τους. Γράφει πράγματα που τα έχουν σκεφτεί, ζει μια ζωή που σε πολλά πράγματα μοιάζει με τη δική τους και τα αφηγείται με τρόπο χαριτωμένο, ανάλαφρο και αισιόδοξο. Επειδή, όλα όσα ζει, σκέφτεται και γράφει η 9χρονη Λίνα πέφτουν καμία φορά και στο δικό τους κεφάλι κάνοντας ένα γερό "Γκντουπ!", χωρίς όμως πάντοτε να υπάρχει ένας "θείος Κώστας" ή μία "θεία Λουΐζα" για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες.
Για ποιο λόγο να το προτιμήσουν οι γονείς:
Για να προσφέρουν στα παιδιά τους ένα βιβλίο που θα τους δώσει την ευκαιρία να συναντηθούν με μία συνομήλικη τους και να συνδιαλεγούν νοερά μαζί της με χιούμορ και αμεσότητα σε μία ευρηματική και οικεία για τα ίδια γλώσσα, χωρίς όμως καμία γλωσσική έκπτωση. Και το σημαντικότερο επειδή ο Καλοβυρνάς, θίγει τα θέματα που επιλέγει με αμεσότητα, χωρίς διδακτισμό, μακριά από προκαταλήψεις ή στερεότυπα. (Ελένη Κορόβηλα , BookPress.gr, 31/3/2013)
Λεπτομέρειες
ISBN139789600442908
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2012
Αριθμός σελίδων192
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΣΩ
Κωδικός Πολιτείας2300-4831
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

mroussou

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
ΒΑΡΕΛΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
€10.90 €5.45
(-50%)
Κερδίζετε €5.45
ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
LEROUX GASTON
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS