Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΓΛΥΚΙΑ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ

ΓΛΥΚΙΑ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ

PELECANOS GEORGE
Κωδ. Πολιτείας: 0160-0377




Παρουσίαση

Ουάσινγκτον, Μάρτιος 1986. Στην τηλεόραση είναι ο μήνας του κολεγιακού πρωταθλήματος μπάσκετ. Όμως, στους δρόμους, τα παιδιά ασχολούνται με το εμπόριο, με τη διακίνηση και το θάνατο. Πίσω απ' το τζάμι της βιτρίνας, ο Μάρκους Κλέι παρακολουθεί και προσεύχεται να τα καταφέρει με το καινούργιο δισκάδικο που άνοιξε στην καρδιά του γκέτο. Μετά εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο που, πριν προλάβει να σταματήσει στο πεζοδρόμιο, εκρήγνυται. Και τότε ο Μάρκους θα δει κάτι που θα τον βάλει στο μέσο ενός πολέμου. Ένα βαποράκι αποκεφαλίζεται στο ατύχημα. Ένας περαστικός -ένα λευκό αγόρι που προσπαθεί απελπισμένα να αγοράσει την αγάπη μιας γυναίκας- κλέβει μια τσάντα με μετρητά από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο. Και ένας νονός του εγκλήματος τη θέλει πίσω... Για το φιλαράκι του Μάρκους, τον Ντιμίτρι Καράς, το μακελειό είναι μια ευκαιρία να κάνει καλή μπάζα. Για δύο διεφθαρμένους μπάτσους, είναι μια ευκαιρία να γλιτώσουν. Και δύο διεφθαρμένους μπάτσους, είναι μια ευκαιρία να γλιτώσουν. Και για δεκάδες ζωές πιασμένες στη δίνη, είναι απλώς μία ακόμα άνοιξη στην αμερικανική πρωτεύουσα, όπου το παιχνίδι παίζεται μέχρι τελικής πτώσης. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«The real deal... Μια βρόμικη αλλά βαθιά ανθρώπινη τομή της ωμής αμερικανικής ζωής. Ο Pelecanos έχει φτάσει πια τον James Lee Burke και τον Laurence Block στο σύγχρονο αστυνομικό μυθιστόρημα» (The Times)
«Καλώς ήρθατε στο σκληρό και βίαιο κόσμο ενός από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς αστυνομικών μυθιστορημάτων... που γίνεται ολοένα και καλύτερος» (Uncut)
«Ο Pelecanos στα καλύτερά του - αφηγείται μια συγκινητική ιστορία, με τη σοφία και το θάρρος του πεζοδρομίου» (Michael Connely)
«Ο Pelecanos είναι μοναδικός... Σκληρός, πολλές φορές ακραίος, αλλά πάντα ψύχραιμος, και με σόουντρακ καλή κλασική sουΙ μουσική και rock. Τι άλλο να θέλει κανείς;» (Independent on Sunday)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE SWEET FOREVER
ISBN139789604363124
ΕκδότηςΟΞΥ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2010
Αριθμός σελίδων384
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ
ΕπιμέλειαΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΤΖΟΡΤΖ
Κωδικός Πολιτείας0160-0377
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Undhippie, Vakhus

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

boudas, dimitris917, Iosif, amenelao, Undhippie, thans21r, mvakakis, ΦΜ70, polmouk, Vakhus, sakoulios, panaliar, navasr21

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Βίοι ελάσσονες
MICHON PIERRE
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00
ΤΟ 1821 ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€25.44 €12.72
(-50%)
Κερδίζετε €12.72

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS