Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΛΤΟΝ // ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ ΤΕΥΧΟΣ 54

ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΛΤΟΝ

ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ ΤΕΥΧΟΣ 54

GOSCINNY RENE
Κωδ. Πολιτείας: 2650-0320




Παρουσίαση

ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΛΤΟΝ
Για τα ξαδέλφια των Ντάλτον, τους αδελφούς Ντάλτον, ο κύβος ερρίφθει. Θα αποφασίσουν να τους μοιάσουν και να εκδικηθούν τον θάνατό τους. Αρχηγός τους ο Τζόε Ντάλτον που πανέξυπνος όπως είναι αποφασίζει ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να εξασκηθούν αρκετά σκληρά, ώσπου η αξία τους να φτάσει από τα 5 δολλάρια στα 50.000$. Και πετυχαίνουν με επιμονή και υπομονή και χάρη στην ομαδική τους δουλειά να γίνουν ο τρόμος του Ουέστ. Ωραίο πράγμα η δόξα. Αλλά είτε φταίει ο αρχηγός, είτε οι βοηθοί, είτε ο απλός λαός, ο Λούκυ Λουκ αναγκάζεται από τα πράγματα να ενωθεί με τους Ντάλτον και εμείς έχουμε την ευκαιρία να διαβάσουμε μερικές γνήσιες ατάκες που κυκλοφορούσαν τότε, στην Άγρια Δύση. Ο φτωχός και μόνος καουμπόι στο τέλος της ιστορίας μας, πριν φύγει για νέες περιπέτειες σιγοτραγουδώντας θα έχει κατορθώσει να πετύχει την θριαμβευτική είσοδο των Ντάλτον στις φυλακές και να μας δείξει ότι οι ευαίσθητοι άνθρωποι ταράζονται αρκετά εύκολα. (Από τον εκδότη)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLES COUSINS DALTON
ΕκδότηςΜΑΜΟΥΘ
ΣειράΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2008
Αριθμός σελίδων48
Διαστάσεις28x21
ΜετάφρασηΜΑΡΑΝΤΕΙ ΙΡΕΝΕ
ΕικονογράφησηMORRIS
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΟΣΙΝΙ ΡΕΝΕ
Κωδικός Πολιτείας2650-0320
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

[22/07/2018] Andy1979.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Ιστορικό τεύχος καθώς πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση των αιώνιων εχθρών του Λούκυ Λουκ τους Ντάλτον. Γράμμενο το 1958 σήμερα διαβάζεται από τους φανς του Λουκύ Λουκ που ενδιαφέρονται να μάθουν τα σχετικά με την καταγωγή των Ντάλτον, οι οποίοι είναι τα ξαδέρφια της τρομερής συμμορίας των Ντάλτον που αντιμετώπισε ο Λούκυ Λουκ σε ένα από τα πρώτα τεύχη της σειράς.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ
ΔΟΥΚΑ ΜΑΡΩ
€17.70 €8.85
(-50%)
Κερδίζετε €8.85
ΚΑΤΙΝΑ ΜΠΕΛΟ
ΣΚΡΟΥΜΠΕΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
€12.90 €6.45
(-50%)
Κερδίζετε €6.45

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS