Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΓΑΛΛΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ

Η ΓΑΛΛΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ

+
-
ΓΙΩΤΗΣ ΝΤΙΝΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4580-2312
Τιμή Έκδοσης
€9.90
Τιμή Πολιτείας
€6.93
(-30%)
Κερδίζετε €2.97


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Είναι μια εποχή που ο Σείριος, το πιο λαμπρό αστέρι του ουρανού, φαίνεται να αγγίζει τον ορίζοντα, ο ήλιος και η γη να έρχονται πιο κοντά και η ζέστη να γίνεται αφόρητη. Είναι μια εποχή που κάνει τους άντρες να στεγνώνουν και να γίνονται ασθενικοί και τις γυναίκες να ανθούν και να γίνονται λάγνες όσο ποτέ. Είναι η εποχή των κυνικών καυμάτων.
Ένα τέτοιο καλοκαίρι ο δωδεκάχρονος Άγης και οι τρεις συνομήλικοι φίλοι του -ο σκληροτράχηλος Φάνης και οι δίδυμοι Κοσμάς και Δαμιανός- ξεκινάνε με τα ποδήλατά τους για να ανακαλύψουν μια μυστική τοποθεσία, κοντά στο ποτάμι, που όλοι έχουν ακουστά. Εκεί λέγεται ότι τα μεσημέρια κάνει μπάνιο γυμνή η Μπριζίτ, η όμορφη Γαλλίδα δασκάλα, την οποία φιλοξενεί ο μεγαλοκτηματίας Βάιος τα καλοκαίρια στο αρχοντικό του για να κάνει μαθήματα γαλλικών στο γιο του.
Η συνάντηση του Άγη με τη Γαλλίδα δασκάλα θα τον κάνει να ενηλικιωθεί απότομα, και τα δραματικά γεγονότα που θα ακολουθήσουν εκείνο το βράδυ θα σημαδέψουν για πάντα τη ζωή του.
Σχεδόν μισό αιώνα αργότερα, ο Άγης παραλαμβάνει ένα δέμα με ένα παλιό, σκουριασμένο πιστόλι και τότε καταλαβαίνει ότι το μυστικό που κουβαλούσε σε ολόκληρη τη ζωή του δεν το γνώριζε μόνο ο ίδιος. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιστρέψει στον γενέθλιο τόπο για να κλείσει οριστικά τις εκκρεμότητες με το παρελθόν.
Ένα ταξίδι νοσταλγικό, πίσω στα χρόνια της αθωότητας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786180100860
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2013
Αριθμός σελίδων246
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΤΣΙΡΟΥΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
Κωδικός Πολιτείας4580-2312
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

evgenia!!!, geogatz

Κριτικές για το προϊόν

[09/12/2013] charandre.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Εξαιρετική πλοκή ,νοσταλγικό ταξείδι στην εφηβεία .Ταλαντούχος ο συγγραφέας .Για μας τα επαρχιόπαιδα που όλα τα έχουμε συνδυάσει με μυρωδιές και γεύσεις ,αυτό που αφήνει στο τέλος είναι γλυκόπικρο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΓΕΛΙΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
NABOKOV VLADIMIR
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95
ΑΝΑΣΕΣ
ORWELL GEORGE
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS