Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΗ

Η ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΗ

NESBO JO
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2315




Παρουσίαση

Όσλο. Βαθύς χειμώνας. Ένας δολοφόνος περιδιαβαίνει τους δρόμους της πόλης. Δυο γυναίκες ανακαλύπτονται πνιγμένες με το ίδιο τους το αίμα. Το τρίτο θύμα το βρίσκουν κρεμασμένο από τον βατήρα μιας πισίνας.
Οι τόποι του εγκλήματος δεν προσφέρουν κανένα στοιχείο στην έρευνα. Τα ΜΜΕ τρελαίνονται. Η αστυνομική έρευνα έχει βαλτώσει. Ο μόνος που θα μπορούσε να βοηθήσει είναι ο Χάρι Χόλε ο οποίος όμως είναι χαμένος κάπου στην Άπω Ανατολή προσπαθώντας να σβήσει από τη μνήμη τις πληγές του...
Όταν ο ιδιόρρυθμος επιθεωρητής αναγκάζεται να επιστρέψει, καθώς μαθαίνει ότι ο πατέρας του είναι στα τελευταία του, ο δολοφόνος ξαναχτυπά. Τα αντανακλαστικά του Χάρι ενεργοποιούνται... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ο Nesbo δεν είναι ο επόμενος Stieg Larsson. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο σκανδιναβών συγγραφέων. Ο Nesbo είναι απείρως καλύτερος". (Irish Times)
"Η αμείωτη αφηγηματική ένταση της Λεοοπάρδαλης, οι ανατροπές που κόβουν την ανάσα και οι συγκρούσεις που προκύπτουν μέσα από προδοσίες είναι εξαίσιες". (The Independent)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςPANSERHJERTE
ISBN139786180333725
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΧΑΡΙ ΧΟΛΕ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2013
Αριθμός σελίδων800
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ
ΕπιμέλειαΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΕΣΜΠΟ ΤΖΟ
Κωδικός Πολιτείας2760-2315
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

kralisg, Μενέλαος, ελπιζω, rikafla, geogatz, sabrina, lab.alex, martio83

Κριτικές για το προϊόν

[15/05/2018] sabrina.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εμένα από την άλλη μου άρεσε πάρα πολύ! Ίσως έχω γίνει υπερβολικά φαν του Νεσμπο. Δεν μου φάνηκε καθόλου κουραστικό, δε μου φάνηκε ότι έκανε κάπου κοιλιά ούτε ότι ο όγκος του βιβλίου ήταν υπερβολικός. Ο Χάρι πιο κάτω από πότε (το έχω ξαναγράψει αυτό νομίζω σε προηγούμενο βιβλίο) αλλά τώρα πραγματικά έχει πιάσει πάτο. Πράγμα το οποίο δεν του αποτρέπει να λειτουργεί ως ένας τέλειος.. ντεντέκτιβ. ΥΓ. ΜΗΝ το διαβάσετε πριν τον Χιονανθρωπο. Παρόλο που δεν αναφέρει ονόματα, υπάρχουν αναφορές που θα σας κάνουν να καταλάβετε ποιος είναι ο Χιονάνθρωπος.
[29/09/2016] tintin.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Η κλασική συνταγή του Jo Nesbo.Ανατροπές,γρήγορη εξέλιξη και πολύ πετυχημένες περιγραφές. Οι περιγραφές είναι τόσο καλές που νιώθεις ότι βρίσκεσαι και εσύ κοντά στους χαρακτήρες του βιβλίου.Γενικά, ο συγγραφέας γράφει πολύ καλά. Στα αρνητικά, είναι το γεγονός ότι κάποια σημεία του βιβλίου είναι υπερβολικά.Όμως το βιβλίο είναι τόσο καλογραμμένο, που την ώρα που διαβάζεις αυτό δεν γίνεται αντιληπτό.Δεν μετάνιωσα που το διάβασα.
[08/10/2013] clea.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Σκανδιναβκή αστυνομική λογοτεχνία 800 σελίδων, υψηλών αξιώσεων αλλά χαμηλότερη των προσδοκιών μου. Χωρίς να έχω διαβάσει τα προηγούμενα βιβλία του Nesbo, βρήκα την πλοκή εξωφρενική σε σημείο που δε γίνεται πιστευτή. Ο ντετέκτιβ Χάρι Χόλε είναι χαρακτήρας χωρίς βάθος και με αδιάφορο ψυχολογικό προφίλ, απέχει 'αιώνες' από τον συμπαθή και ταλαιπωρημένο Βαλάντερ του Μάνκελ...Ενοχλητικά επίσης βρήκα κάποια σεξιστικά σχόλια σε αρκετά σημεία.Γενικά δεν δημιουργεί ατμόσφαιρα ικανή να συμπαρασύρει τον αναγνώστη.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΠΛΟΦΑΔΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
MILSTED DAVID
€5.30 €1.86
(-65%)
Κερδίζετε €3.44
ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΟΥΔΗΣ Δ. ΧΡΙΣΤΟΣ
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS