Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΝΤΡΑ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΝΤΡΑ

+
-
JOHARI HARISH
Κωδ. Πολιτείας: 2300-2896
Τιμή Έκδοσης
€8.90
Τιμή Πολιτείας
€6.23
(-30%)
Κερδίζετε €2.67


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το Τάντρα είναι μια ολιστική προσέγγιση στη μελέτη του μακρόκοσμου και του μικρόκοσμου. Παίρνει το απόσταγμα όλων των επιστημών για να μας δώσει μια πρακτική μέθοδο συνειδητοποίησης των υψηλότερων ιδανικών της φιλοσοφίας μέσα στην καθημερινή μας ζωή.
Τα ταντρικά γιάντρα είναι ακριβείς γεωμετρικές μορφές που χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες ως εργαλεία για την αυτοπραγμάτωση των ανθρώπων. Μέχρι πρότινος οι πραγματικές μορφές και τα χρώματα των γιάντρα, καθώς και οι πρακτικές και πνευματικές τους εφαρμογές ήταν άγνωστες στο σύγχρονο κόσμο.
Ο Χαρίς Γιοχάρι, ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, γλύπτης, ταντρικός αναζητητής και λόγιος, ταξίδεψε σε όλη την Ινδία σε αναζήτηση αρχαίων παραδειγμάτων των πρώτων γιάντρα. Στο «Εργαλεία για το Τάντρα» έχει ξαναζωντανέψει τα ακριβή τους χρώματα και τις διαστάσεις, μαζί με λεπτομερείς οδηγίες για την ακριβή κατασκευή, το χρωματισμό και τη χρήση των γιάντρα.
Οι παραδοσιακές ινδικές πρακτικές που σχετίζονται με τα γιάντρα αναπτύσσονται με κάθε λεπτομέρεια. Μεταξύ τους είναι ο διαλογισμός και οι τεχνικές οραματισμού, καθώς και οι μέθοδοι συντονισμού με τους σωματικούς, εποχικούς και αστρολογικούς κύκλους. Συζητείται λεπτομερώς η φυσιολογική κατανόηση αυτών των ασκήσεων, καθώς και η επίδρασή τους στο κεντρικό νευρικό σύστημα, επιβεβαιώνοντας έτσι για άλλη μια φορά τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της ανατολικής εξήγησης των φαινομένων και των αποδεικτικών μέσων που παρουσιάζει η δυτική επιστημονική έρευνα.
Ο Γιοχάρι περιλαμβάνει και μια πλήρη περιγραφή μιας αυθεντικής ταντρικής τελετής, ως εργαλείο συντονισμού με τους κόσμους των συμβόλων και της φύσης. Οι συνδυασμένες δυνάμεις της τελετής, των γιάντρα και άλλων πρακτικών που αναπτύσσονται από τον συγγραφέα μας κάνουν ικανούς να πάμε πέρα από τη συνηθισμένη συνειδησιακή υποδομή, σε ένα εξυψωμένο στάδιο, στο οποίο μπορούμε να κατανοήσουμε την εμπειρία του Τάντρα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Τι είναι το Τάντρα;
Το Τάντρα και ο χαρακτήρας
Μάντρα: το ακουστικό εργαλείο
Γιάντρα: το οπτικό εργαλείο
Τα γιάντρα των 10 Μαχαβίντα
Ταντρική λατρεία
Έγχρωμες εικόνες
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTOOLS FOR TANTRA
ISBN139789600420017
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2002
Αριθμός σελίδων152
Διαστάσεις28x21
ΜετάφρασηΜΑΝΤΖΩΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΙΟΧΑΡΙ ΧΑΡΙΣ
Κωδικός Πολιτείας2300-2896
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΕΡΜΑ
BALZAC HONORE. DE
€20.14 €10.07
(-50%)
Κερδίζετε €10.07
ΠΕΡΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ
COETZEE M. JOHN (NOBEL 2003)
€24.35 €9.74
(-60%)
Κερδίζετε €14.61

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS