Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΚΟΛΙΝ ΦΙΣΕΡ (ΠΑΙΔΙΚΟ / ΣΕΙΡΑ)

ΚΟΛΙΝ ΦΙΣΕΡ

MILLER ASHLEY-EDWARD, STENTZ ZACK
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2323




Παρουσίαση

Κόλιν Φίσερ, ένα δεκατετράχρονο αγόρι που θα μπορούσες να το πεις ιδιόρρυθμο. Δεν ανέχεται να τον αγγίζουν. Δεν του αρέσει το μπλε χρώμα. Και χρειάζεται κάρτες ευρετηρίου για να αναγνωρίζει τις εκφράσεις των ανθρώπων.
Συντροφέψτε τον Κόλιν στην προσπάθειά του να εξιχνιάσει το μυστήριο τού τι ακριβώς συνέβη τη μέρα που ένας πυροβολισμός στην καφετέρια του σχολείου κατέστρεψε το πάρτι γενεθλίων μιας συμμαθήτριάς του. Σαν μοντέρνος Σέρλοκ Χολμς, χρησιμοποιεί την εκπληκτική οξυδέρκειά του και ατράνταχτη λογική για να φτάσει στη λύση. Αν και κατά την πορεία θα αναγκαστεί να υπερβεί τον εαυτό του, να ξεπεράσει τα όρια που τόσο βόλευαν τη ζωή του και να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο απ' όλα τα μυστήρια: τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Για ποιο λόγο θα το αγαπήσουν τα παιδιά:
Τα παιδιά θα αγαπήσουν τον Κόλιν Φίσερ, τον τρόπο σκέψης του και τον τρόπο με τον οποίο επιλύει γρίφους και αστυνομικές υποθέσεις. Θα εκτιμήσουν τις αδυναμίες του και ενδεχομένως θα αναγνωρίσουν στο φέρσιμό του συμπεριφορές φίλων ή συμμαθητών τους ή ακόμη και δικές τους.
Για ποιο λόγο να το προτιμήσουν οι γονείς:
Ένας πολύ σημαντικός λόγος είναι επειδή το 13% των παιδιών παγκοσμίως αντιμετωπίζουν αναπτυξιακές δυσκολίες. Η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση δεν είναι βεβαίως δουλειά (μόνο) της λογοτεχνίας, ωστόσο ο Κόλιν Φίσερ μορφώνει και ενημερώνει με την περιπέτειά του. Ανήκει στην κατηγορία των ηρώων με τους οποίους τα παιδιά αρέσκονται να ταυτίζονται: είναι έξυπνος, ικανός, διαθέτει ένστικτο και είναι πολύ διαφορετικός. Τέλος, επειδή, όπως σημειώνει στην αφιέρωσή του ο Άσλει Έντουαρντ Μίλλερ, "η ενσυναίσθηση έρχεται από ένα μέρος πέρα από την κατανόηση." [Ελένη Κορόβηλα, BookPress.gr, 27/5/2013)

"Ξεχάστε τα σκληροτράχηλα αγόρια που το παίζουν ριψοκίνδυνοι ντετέκτιβ. Ο Άσλεϊ Μίλερ και ο Ζακ Στεντζ μας δίνουν (επιτέλους!) ένα ήρωα με συνηθισμένη ζωή αλλά ασυνήθιστο αστυνομικό δαιμόνιο - έναν έφηβο, το μυαλό του οποίου είναι τόσο συναρπαστικό όσο και τα μυστήρια που προσπαθεί να λύσει. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι περιορίστηκαν σε ένα βιβλίο. Παιδιά, γυρίστε στα πληκτρολόγιά σας. Θέλω πολύ να μάθω τι θα αντιμετωπίσει ο Κόλιν στη συνέχεια!" (ΣΤΙΒ ΧΟΚΕΣΜΙΘ, συγγραφέας του Holmes on the Range)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςCOLIN FISCHER
ISBN139789605660338
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΝΕΑΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2013
Αριθμός σελίδων312
Διαστάσεις21x14
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
ΜετάφρασηΓΚΑΓΚΑΤΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΕπιμέλειαΤΣΩΛΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΙΛΕΡ ΑΣΛΕΙ-ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ, ΣΤΕΝΤΖ ΖΑΚ
Κωδικός Πολιτείας2760-2323
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Bettina Vogiatzoglou

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

σοφια μαντζικοπουλου

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ
BETTO FREI
€17.00 €8.50
(-50%)
Κερδίζετε €8.50
ΤΑ ΜΗΛΑ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ
ΨΑΡΡΟΥ ΠΑΟΛΑ
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS