Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥ - ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥ

ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

+
-
ΚΥΝΗΓΟΥ-ΦΛΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2900-0072
Τιμή Έκδοσης
€13.30
Τιμή Πολιτείας
€10.64
(-20%)
Κερδίζετε €2.66


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Οι ανάγκες για τη βοήθεια των παιδιών στα σημερινά σχολεία είναι πάρα πολλές και γι' αυτό είναι σκόπιμο να σκεφθεί κανείς τους συνάδελφους-δάσκαλους. Να τους δώσει να πάρουν όχι βέβαια μια απόλυτη γνώση πάνω στα θέματα γύρω από την κίνηση και το ρυθμό αλλά μια αρκετά εκτεταμένη ιδέα στο θεωρητικό μέρος και στις πρακτικές εφαρμογές τους.
Βέβαια ένα βιβλίο δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να αναπληρώσει μια ζωντανή διδασκαλία και την ανθρώπινη επαφή του δάσκαλου με το μαθητή.
Όλη αυτή όμως η σειρά των βιβλίων, επιστημονικά τεκμηριωμένων αλλά και παρουσιασμένων με ένα απλό, προσιτό τρόπο, θα μπορεί να γίνει ένα σωστό βοήθημα. Έτσι, οι δάσκαλοι-νηπιαγωγοί να μπορούν να χρησιμοποιήσουν και να διδάξουν τις ασκήσεις από τα θέματα που περιέχουν.
Υπάρχουν πολλά μεγάλα βασικά κεφάλαια γύρω από το γενικό θέμα «Κινητική και Ρυθμική Αγωγή» που θα ακολουθήσουν σ' αυτές τις εκδόσεις. Ελεύθερη κίνηση, ασκήσεις ρυθμού (χρόνου - χώρου - δύναμης και φόρμας), κινήσεις στο χώρο με μουσικά και ρυθμικά παραγγέλματα, ρυθμικές αξίες και μοτίβα, τραγούδια με ρυθμική συνοδεία, κρουστά οργανάκια, παραδοσιακά τραγούδια, προγραφικές ασκήσεις κ.λπ.
Κάθε βιβλίο έχει πάντα αυτό το μικρό πρόλογο και την ίδια εισαγωγή. Μπορεί να μη θελήσει κανείς να αποκτήσει όλη τη σειρά, πρέπει όμως να ξέρει ποιο είναι το ξεκίνημα όλης αυτής της ειδικής δουλειάς στα Μουσικοκινητικά και Ρυθμικά θέματα.
Μετά, υπάρχει η ανάλυση και η επεξήγηση για την κάθε άσκηση, τραγούδι, ρυθμό κ.λπ. στα θέματα που διαπραγματεύεται κάθε ενότητα και κάθε βιβλίο.
Με την κασέτα που συνοδεύει και καλύπτει μουσικά κάθε ενότητα, οι δυσκολίες δεν θα είναι τόσες πολλές για να αρχίσετε τη δουλειά πάνω στα θέματα που σας δίνονται. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Περιεχόμενα

κάτι γι' αυτή την έκδοση
εισαγωγή
ρυθμός-ρυθμική
ασκήσεις ρυθμού
αρ. 1-16: ρυθμικές ποικιλίες
αρ. 17-34: ασκήσεις χώρου
αρ. 35-48: ένταση ήχου
αρ. 49-52: σχέδιο με ρυθμό
κάτι για το δάσκαλο και τα μαθήματα
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΝΑΚΑΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1997
Αριθμός σελίδων52
Διαστάσεις17x24
Κωδικός Πολιτείας2900-0072
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ
FLACELIERE ROBERT
€26.50 €11.92
(-55%)
Κερδίζετε €14.58
Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ
SALLES CATHERINE
€26.50 €11.92
(-55%)
Κερδίζετε €14.58

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS