Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

MANDESON ΓΕΡΜΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΕΡΜΑΝΟ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

ΜΕΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ

MANDESON ARNOLD
Κωδ. Πολιτείας: 1106-0007




Παρουσίαση

Η σημερινή εποχή με την εκπληκτική ανάπτυξι του τουρισμού, των επιστημονικών και εκπολιτιστικών σχέσεων, του εμπορίου, της μεταναστεύσεως και γενικά της διακινήσεως εκατομμυρίων ανθρώπων κάθε χρόνο ανά τον κόσμο και ιδίως στην Ευρώπη, κατέστησε την ανάγκη των ξένων γλωσσών επιτακτικώτερη. Μέσα στην όλη προσπάθεια για την καθ' οιονδήποτε τρόπο εκμάθησι μιας ξένης γλώσσας, τα λεξικά έπαιξαν πάντα κύριο ρόλο ως προς την ακριβή απόδοσι λέξεων, όρων και εννοιών από γλώσσα σε γλώσσα. Στη χώρα μας από τα παλιότερα χρόνια οι προσπάθειες των Ελλήνων λεξικογράφων έγιναν κυρίως προς την κατεύθυνσι της γαλλικής γλώσσας και μετά τον τελευταίο πόλεμο προς την κατεύθυνσι της αγγλικής με την σύνταξι αξιόλογων Αγγλο-Ελληνικών και Ελληνο-Αγγλικών λεξικών. Αντίθετα, ελάχιστα Γερμανο-Ελληνικά λεξικά (μεταξύ αυτών και το εξαιρετικό για την εποχή του Γερμανο-Ελληνικό του Α. Γιάνναρη) είδαν το φως της δημοσιότητας και τα οποία ελάχιστα πλέον εξυπηρετούν τη σημερινή πραγματικότητα. Εκ των πραγμάτων λοιπόν προέκυψε η ανάγκη και ενός συγχρόνου Γερμανο-Ελληνικού λεξικού, την οποία καλύπτει η έκδοσι του επίτομου Συγχρόνου Γερμανο-Ελληνικού λεξικού μας. Προϊόν καθαρής επιστημονικής εργασίας, σύγχρονο, ζωντανό, χωρίς περιττό φόρτο, πλούσιο σε ειδικούς επιστημονικούς και τεχνικούς όρους, ιδιωματισμούς και απλουστευμένη ερμηνεία, χωρίς ανώφελους πλατειασμούς, φιλοδοξεί να καταλάβη μια τιμητική θέσι στον τομέα της λεξικογραφίας.
Το Σύγχρονο Γερμανο-Ελληνικό λεξικό ενδιαφέρει γενικά κάθε Έλληνα ανεξαρτήτως του βαθμού εκμαθήσεως της γερμανικής γλώσσας, από τον επιστήμονα, τον λογοτέχνη και τον μεταφραστή, μέχρι τον τεχνικό, τον έμπορο, τον υπάλληλο, τον αλληλογράφο, τον μετανάστη. Πολύτιμο βοήθημα θα αποτελέση ιδιαίτερα για τους σπουδαστές και μαθητές που φιλοδοξούν να μάθουν τη γερμανική.
Προβαίνοντας στην έκδοσι του παρόντος λεξικού και παραδίδοντάς το στην κυκλοφορία, ελπίζουμε στην εκτίμησι του αναγνωστικού μας κοινού, εκφράζοντες εκ των προτέρων τις ευχαριστίες μας. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΔΙΑΓΟΡΑΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1980
Αριθμός σελίδων1488
Διαστάσεις21x12
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΝΤΕΣΟΝ ΑΡΝΟΛΝΤ
Κωδικός Πολιτείας1106-0007
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

elenochka1980

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΔΥΤΟ
FAULKNER WILLIAM (NOBEL 1949)
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΠΕΜΠΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS