Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ // ΜΕΛΕΤΗ ΓΕΝΕΣΗΣ ΕΣΩΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΓΕΝΕΣΗΣ ΕΣΩΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΣΥΜΠΑΝΤΩΝ

+
-
ΜΑΡΓΙΩΡΗΣ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2216-0008
Τιμή Έκδοσης
€7.00
Τιμή Πολιτείας
€5.60
(-20%)
Κερδίζετε €1.40


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Εις τα βάθη του Αχανούς και Ανυπάρκτου Χρόνου, εκεί όπου διαστήματα μόνιμα λησμονούνται και όπου η ανυπαρξία των πάντων βασιλεύει ΑΙΩΝΙΩΣ θα υποβώσκη μέσα στα ανεξιχνίαστα και τα απύθμενά του βάθη το ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝ, εκ του οποίου μέλλουσι ν' αναβλυσθώσι ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΥΜΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
Εκεί όπου ο τοποχρόνος δεν υφίσταται και ο Υποκειμενισμός αιώνια βασιλεύη και όπου το Αόρατον θα εμφιλοχωρή ως η αντίθεσις του Ορατού και η Ανυπαρξία ως η μέλλουσα ΑΡΧΗ της συνεχούς Υπάρξεως και ο ΑΠΩΝ θα βασιλεύη πάντοτε, εν ονόματι του ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ και του ΑΙΩΝΙΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. Εις τα τρίσβαθα εκείνα αμέτρητα Εσωβάθη της ακατανόητου εις τον πεπερασμένον νουν μας Παρουσίας της ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ αιώνια ΑΡΧΑΙ, ΜΗΤΡΑΙ, ΙΔΕΑΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ! ΜΟΝΑΔΑΙ Βασιλέων.
Ο Μέγας ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, τον VIον π.Χ. Αιώναν ονόμασεν ΚΟΣΜΟΝ, ό,τι ο οφθαλμός ορά, την των όλων δηλαδή περιοχήν, την περιέχουσαν τους πάσης φύσεως αστέρας και πάντα τα εν αυτώ ενσώματα και ασώματα Δημιουργήματα.
Τουθ' όπερ σημαίνει εις την σημερινήν Ελληνικήν πάντα τα συνισορροπούμενα, τα συνυπάρχοντα και τα κινούμενα υπό σπανίαν τάξιν και αρμονίαν. Ο ίδιος επρέσβευε ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχη μόνον ένας κόσμος....
Ο ΜΗΤΡΟΔΩΡΟΣ (Ε' και Δ' π.Χ. αιώνα) μεταπυθαγόρειος Φιλόσοφος διετύπωσεν ως εξής την πεποίθησιν της υπάρξεως και άλλων κόσμων:
"Ασφαλώς θα ήτο μωρόν να πιστευθή ότι ένας αγρός καλλιεργημένος και διαθέτοντος παχύ στρώμα χώματος θα ήτο δυνατόν να παρουσίαση ΕΝΑΝ μόνον στάχυν σπαρέντος σίτου".
Κατά συνέπειαν οι φιλόσοφοι αυτοί ακραδάντως πιστεύουν ότι δεν υπάρχει μόνον ΕΝΑΣ κόσμος, αλλά πολλοί ΚΟΣΜΟΙ. [...] (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α. ΜΑΡΓΙΩΡΗ
ΣειράΟ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 12
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1994
Αριθμός σελίδων24
Διαστάσεις30x21
Κωδικός Πολιτείας2216-0008
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

aposdrak

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

DA VINCI, aposdrak, nicolasgiannaros, Teoc0p, atana81, xristossakel, αννα3

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η φίλη
DRISCOLL TERESA
€15.50 €7.75
(-50%)
Κερδίζετε €7.75
Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS