Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΜΑΡΚΑΡΗΣ: Ο ΤΣΕ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ

Ο ΤΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ

ΜΑΡΚΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0770-0318




Παρουσίαση

Ποιος θεωρεί ύποπτη την αυτοκτονία ενός γνωστού επιχειρηματία, όταν γίνεται μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών;
Η απάντηση είναι κανείς, εκτός από τον αστυνόμο Κώστα Χαρίτο που βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια, βαριέται και ψάχνει τρόπο να διασκεδάσει την πλήξη του.
Όταν οι δημόσιες αυτοκτονίες συνεχίζονται, η αρχική αδιαφορία των αρμοδίων μετατρέπεται σε πανικό, και ο Χαρίτος, στην πορεία των ερευνών του, ανακαλύπτει ότι όσο εκείνος βρίσκεται σε άδεια κάποιοι μηχανορραφούν να του φάνε τη θέση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.
Τώρα δεν ψάχνει μόνο να διασκεδάσει την πλήξη του αλλά να σώσει και την καρέκλα του.
Το μυστικό όμως είναι θαμμένο βαθιά μέσα στην πρόσφατη πολιτική ιστορία της Ελλάδας... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Διαβάζοντας για πρώτη φορά Πέτρο Μάρκαρη αντιλήφθηκα ότι δεν είναι τυχαία η επιτυχία που σημειώνουν τα βιβλία του στο εξωτερικό. Πρόκειται για ένα συγγραφέα που ακολουθεί τα σύγχρονα μονοπάτια της αστυνομικής λογοτεχνίας, μιλώντας για τους ανθρώπους και τις πόλεις. Οι ξένοι συνάδελφοί του, τους οποίους κάπως μου θυμίζει, είναι οι Ίαν Ράνκιν και Μάικλ Κόνελι, αφού όπως αυτός περιγράφει την Αθήνα και τους κάτοικούς της, έτσι κι εκείνοι καταπιάνονται λεπτομερώς με το Εδιμβούργο και το Λος Άντζελες και τις δικές τους ανθρωπογεωγραφίες αντίστοιχα. [...] Το "Ο Τσε αυτοκτόνησε" είναι ένα εξαιρετικό αστυνομικό-κοινωνικό μυθιστόρημα, που αξίζει να διαβαστεί απ' τον καθένα. (Λάκης Φουρουκλάς, www.captainbook.gr, 30/11/2010)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2011
Αριθμός σελίδων446
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΥΡΙΑΖΑΚΟΥ ΒΑΣΩ, ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Κωδικός Πολιτείας0770-0318
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

mrkoutsou, Σίκαλη

Κριτικές για το προϊόν

[08/08/2022] navasr21.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πολύ ωραίο μυθιστόρημα. Μου θύμισε μια προηγούμενη εποχή και τη νοοτροπία που υπήρχε διάχυτη στην ελληνική κοινωνία. Η ιστορία έχει πολλές εναλλαγές και ανατροπές. Το τέλος του εμένα με κάλυψε ως προς το ηθικό κομμάτι πού καταλαβαίνω ότι είναι υποκειμενικό για τον καθένα μας.
[18/11/2018] tintin.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Ωραιο μυθιστορημα, με ανατροπες, αγωνια, κοινωνικα μηνυματα και ωραια απλη γραφη.Δεν μου αρεσε ομως πολυ το τελος.Το βρηκα πολυ υπερβολικο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ
OSTERWALDER ALEXANDER
€29.50 €11.80
(-60%)
Κερδίζετε €17.70
ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
ELIAS NORBERT
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS