Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

O'FARRELL JOHN
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0486




Παρουσίαση

Πολλοί σύζυγοι ξεχνούν διάφορα: ξεχνούν ότι η γυναίκα τους είχε ένα σημαντικό ραντεβού το πρωί ξεχνούν να πάρουν τα ρούχα απ' το καθαριστήριο ορισμένοι ξεχνούν μέχρι και την επέτειο του γάμου τους.
Αλλά ο Βον έχει ξεχάσει την ίδια την ύπαρξη της γυναίκας του. Το όνομά της, το πρόσωπό της, την κοινή τους ιστορία, ό,τι του είπε ποτέ, ό,τι της είπε ποτέ - έχουν όλα χαθεί, σβησμένα μυστηριωδώς σε μια καταστροφική στιγμή απώλειας μνήμης. Και τώρα πρέπει να την ανακαλύψει εκ νέου - μόνο και μόνο για να μάθει ότι βρίσκονται στα πρόθυρα διαζυγίου.
Ο άνθρωπος που ξέχασε τη γυναίκα του είναι η αστεία, συγκινητική και σπαραξικάρδια ιστορία ενός ανθρώπου που βιώνει ακριβώς αυτά. Και που θα κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι του για να γυρίσει το χρόνο πίσω, για μια τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει τη ζωή του απ' την αρχή. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ξεκαρδιστικό χάρη στην αληθοφάνειά του." (The Times)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE MAN WHO FORGOT HIS WIFE
ISBN139789603645405
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2013
Αριθμός σελίδων416
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΡΤΩ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΟΥΚΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)Ο΄ΦΑΡΕΛ ΤΖΟΝ
Κωδικός Πολιτείας1200-0486
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[22/04/2014] khandj.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Μια ιδέα που είναι εκ των πραγμάτων "λίγη" και καταλήγει σε ένα βιβλίο το οποίο τουλάχιστον αποτυπώνει στοιχεία που δείχνουν (και είναι) πολύ αληθινά: το είδος του χιούμορ που πηγάζει από την ειλικρινή επικοινωνία με τον ίδιο μας τον εαυτό δίνει το στίγμα του στο ευχάριστο ανάγνωσμα ενός κατά τα άλλα μέτριου βιβλίου.
[01/03/2013] ElenitaG.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μνήμες και εμπειρίες, παρελθόν - παρόν - μέλλον και τα παιχνίδια που παίζει ο εγκέφαλος. Αυτά κουνούν τις μαριονέτες τους πρωταγωνιστές και το όλο σκηνικό μοιάζει σαν βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία. Λάτρεψα το γνήσιο αγγλικό χιούμορ και την αποδόμηση προσωπικότητας που με ξετρελαίνει! Εκπληκτικό βιβλίο που σε απορροφά από την πρώτη σελίδα, αλλά, ειδικά στη συνέχεια, δεν μπορείς απλά να σταματήσεις να το διαβάζεις!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
ΡΙΖΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
€15.50 €6.20
(-60%)
Κερδίζετε €9.30
ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
€72.00 €28.80
(-60%)
Κερδίζετε €43.20

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS