Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΛΙ ( Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ 9 /ΣΕΙΡΑ )

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΛΙ

+
-
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΩΤΗ
Κωδ. Πολιτείας: 3330-5706
Τιμή Έκδοσης
€15.50
Τιμή Πολιτείας
€10.85
(-30%)
Κερδίζετε €4.65


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

«Ο χρόνος πάλι» είναι ένα παιχνίδι αυτοβιογραφίας: η συγγραφέας περιπλανιέται στην ίδια της τη ζωή η μυθοπλασία συγχέεται με την πραγματικότητα, όσα συνέβησαν συγχέονται με όσα θα μπορούσαν να έχουν συμβεί, με όσα "θα ήταν ωραίο" να συμβούν «αν είχα μια δεύτερη ευκαιρία, μια δεύτερη ζωή, θα γινόμουν...». Το βιβλίο αυτό -τα απομνημονεύματα ενός ανθρώπου που έζησε «έναν αστερισμό από γεγονότα»- είναι άλλοτε κοινωνική ιστορία, άλλοτε λογοτεχνική κριτική, άλλοτε ταξιδιωτική πεζογραφία η καταγραφή μιας προσωπικής φιλοσοφίας για την ύπαρξη και για το γράψιμο, για τη ζωή στη μεγαλούπολη, για την αποτυχία του έρωτα, για τον Σαίξπηρ, για το δίκιο του Κερένσκυ έναντι των μπολσεβίκων, για τους αγώνες της Φόρμουλα 1 και για τις τηγανητές πατάτες. Στις σελίδες του «Ο χρόνος πάλι» -που μπορούν να διαβαστούν σε τυχαία σειρά- οι στιγμές ξεδιπλώνονται σαν χάρτης τα λογοτεχνικά τοπία είναι τοπία της ψυχής. Στα περιθώρια σημειώνονται παρατηρήσεις και ερωτηματικά για την ποίηση, την πολιτική, τη φιλία, την αγάπη, την απώλεια γαι την αρρώστια και τον θάνατο για το πώς μπορείς να μεταμορφώσεις την απελπισία στην πιο ακλόνητη ελπίδα. Ανάμεσα σε όσα έφερε το πέρασμα του χρόνου -του χρόνου που σε βλάπτει «μόνο αν είσαι τυρί...»- είναι μια υπέροχη παιδική ηλικία, μια νεότητα που παρατράβηξε, μια εξέγερση που δεν τελείωσε ποτέ. «Ο χρόνος πάλι» είναι μια επινοημένη βιογραφία προπάντων, είναι ένα έργο τιμής για τα βιβλία, για το πώς η ανάγνωση μπορεί να σώσει τη ζωή σου. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789601634104
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ 9
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2009
Αριθμός σελίδων384
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΟΝΤΑΞΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Κωδικός Πολιτείας3330-5706
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Olga Doul

Κριτικές για το προϊόν

[12/02/2019] Μάνθος.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Συγκινητικό σε πολλά σημεία και όπως συνήθως, σε εμπνέει να ψάξεις περαιτέρω για πολλά από αυτά που αναφέρονται στο βιβλίο. Πολύ ωραία γραφή.
[08/09/2013] chry.ma.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Με τρομάζει η ιδέα να κάνω κριτική σε ένα βιβλίο. Απλά θα μπορούσα να βοηθήσω στην απόφαση κάποιου υποψήφιου αναγνώστη. Το αγόρασα, το διάβασα και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Το πόσο σπουδαίο είναι «αντικειμενικά» δεν ξέρω, αλλά εγώ ένιωσα και έμαθα πολλά διαβάζοντάς το. Και θα φροντίσω να το διαβάσω ξανά. Για να συγκρατήσω περισσότερες πληροφορίες από αυτές που γενναιόδωρα παραθέτει η κ. Τριανταφύλλου από το ταξίδι της. Α, ούτε κι εγώ συμφωνώ με πολλές από τις σημερινές (πολιτικές) απόψεις της.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
HILL JOE
€23.30 €11.65
(-50%)
Κερδίζετε €11.65
ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
HOFFMAN MARY
€12.70 €5.08
(-60%)
Κερδίζετε €7.62

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS