Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΝΕΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ

ΝΕΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ

+
-
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΧΑΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3830-0048
Τιμή Έκδοσης
€21.60
Τιμή Πολιτείας
€17.28
(-20%)
Κερδίζετε €4.32


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η εξαιρετική επιτυχία που σημείωσε το "ΝΕΟ ΛΕΞΙΚΟ" μας της Δημοτικής, χωρίς κανενός είδους διαφήμιση και προβολή, μας έδειξε ότι στη σύνταξη του ακολουθήσαμε σωστό δρόμο, ότι λύσαμε τα ποικίλα ορθογραφικά προβλήματα, που παρουσιάζει η γλώσσα μας κατά τη γραφή της, με κριτήρια επιστημονικά και γενικά αποδεκτά. Απόδειξη, ότι το λεξικό μας όχι μόνο έγινε μ' ενθουσιασμό δεκτό από τους φιλολόγους μας αλλά και συνιστάται ανεπιφύλακτα από το "Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών" του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Ίδρυμα Μ. Τριανταφυλλίδη) ως το καλύτερο απ' όλα τα σχετικά λεξικά της Δημοτικής.
Η καθιέρωση του μονοτονικού συστήματος, ικανοποιώντας μιαν επιτακτική απαίτηση των καιρών, ήρθε να απλοποιήσει ακόμα περισσότερο το όλο ορθογραφικό μας σύστημα και να μας βγάλει από αρκετές, όχι αναγκαίες, δυσκολίες. Δεν είχαμε παρά να προσαρμόσουμε τα λήμματα του λεξικού μας στο ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, όπως διαμορφώθηκε από το Κ.Ε.Μ.Ε. και, με το Προεδρικό Διάταγμα 297/1982, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 52, τ. Α' της 29-4-1982, καθιερώθηκε και ορίστηκε να ισχύει σε όλα τα σχολεία της Γενικής Εκπαίδευσης και στη Δημόσια Διοίκηση.
Ελπίζουμε πως και τώρα, με τη νέα μορφή του, το λεξικό μας θα εξακολουθήσει να είναι ο πολυτιμότερος βοηθός του φιλολόγου, του δασκάλου, του πνευματικού ανθρώπου, του δημοσιογράφου, του φοιτητή και μαθητή, του κάθε Νεοέλληνα, που θέλει -και πρέπει- να γράφει σωστά. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΣΙΔΕΡΗΣ Ι.
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1999
Αριθμός σελίδων1406
Διαστάσεις19x12
Κωδικός Πολιτείας3830-0048
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΑΒΑΦΗΣ: ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΕΝ ΟΛΩ (+CD)
ΚΑΒΑΦΗΣ Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
€11.90 €5.36
(-55%)
Κερδίζετε €6.54
ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
SHELLEY MARY
€14.89 €7.44
(-50%)
Κερδίζετε €7.45

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS