Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Παρουσίαση

"Πήγε στο τοπίο και μετά στο γυμνό. Με την Polaroid φωτογραφίζω δίχως να σκέπτομαι. Φωτογραφίζω περισσότερο για να δω τι φωτογράφισα. Ίσως έτσι να βρίσκομαι ανάμεσα στις επιλογές-μου - που μ' έχουν καθορίσει και σημαδέψει πια- και στον ερασιτέχνη που πιθανόν να κρύβω ακόμα μέσα-μου. Σχεδόν ξεχνώ τι ξέρω. Η ματιά κι η μηχανή.
Η Τεχνική ύστερα από τόσα χρόνια δεν είναι το πρώτο που διακρίνεται - αλλά είναι εκείνη που οδηγεί. Τέλος πιστεύω πως η πρώτη στιγμή δεν πρέπει να φέρνει μαζί-της την τελευταία μα αυτό συμβαίνει δυστυχώς γιατί δε μπορούμε να μην υποσχόμαστε.
Νομίζω πως έχω αθετήσει πολλές-μου υποσχέσεις. Έτσι προσπάθησα να δώσω μιαν άλλη αίσθηση στις στάσεις που κατά κανόνα είναι προκλητικές. Προσπάθησα να δώσω μιαν άλλη εικόνα σε πράγματα γνωστά - άλλωστε το γυμνό είναι το αγαπημένο θέμα της φωτογραφίας από τις πολύ πολύ αρχές-της.
Εύχομαι να έχω πετύχει εκεί που πέτυχαν οι πρώτοι τολμήσαντες μια και θέλω να είμαι παραδοσιακός - κλασικός καλύτερα όσο και τολμηρός. Με άλλα λόγια θάθελα να ήμουν ανάμεσά-τους. Κι ένα ακόμα: Όταν κοιτώ φωτογραφίες των NADAR, LARTIGUE, BRESSON σκέπτομαι πως ο δρόμος-μου είναι ακόμα μακρύς". (Σ. Π. Σκοπελίτης, από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΩΚΕΑΝΙΔΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1984
Αριθμός σελίδων104
Διαστάσεις28x21
Κωδικός Πολιτείας4590-0104
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

kakili

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΗΠΟ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΩΤΗ
€14.00 €7.00
(-50%)
Κερδίζετε €7.00
ΔΕΣΜΟΙ ΣΤΟΡΓΗΣ
HASBUN RODRIGO
€10.90 €3.82
(-65%)
Κερδίζετε €7.08

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS