Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Α΄Τ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ // ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

+
-
ΜΠΑΤΣΙΝΙΛΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ, ΠΑΤΑΤΟΥΚΑΣ Π. ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3930-0452
Τιμή Έκδοσης
€85.00
Τιμή Πολιτείας
€68.00
(-20%)
Κερδίζετε €17.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το βιβλίο αυτό αποτελεί προϊόν πολύχρονης διδασκαλίας των συγγραφέων κυρίων Επαμεινώνδα Μπατσινίλα και Κυριάκου Πατατούκα, οι οποίοι είτε σαν επαγγελματίες είτε σαν δάσκαλοι υπηρέτησαν για πολλά χρόνια και υπηρετούν ακόμη προσφέροντας κοινωνικό έργο στην εκμάθηση της Λογιστικής και Ελεγκτικής επιστήμης, από την ίδρυση του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Λογιστών το έτος 1997. Είναι καρπός διαχρονικής πολυετούς προσπάθειας για την επαγγελματική εκπαίδευση των υποψηφίων Ορκωτών Λογιστών-Ελεγκτών, στελεχών επιχειρήσεων όλων των κλάδων της οικονομίας και σπουδαστών μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το ευρύ θεωρητικό υπόβαθρο και η πολυετής πρακτική εμπειρία των συγγραφέων, στην απεικόνιση των επιχειρηματικών αποφάσεων μέσα από τη Λογιστική, αποτυπώνεται με σαφή, εύληπτο και κατανοητό τρόπο στο βιβλίο αυτό το οποίο απευθύνεται σε εκείνους τους σπουδαστές που στόχο έχουν να γίνουν Ορκωτοί Ελεγκτές - Λογιστές, στους φοιτητές των Πανεπιστημίων που επιθυμούν να σπουδάσουν την Λογιστική επιστήμη και να γίνουν επιστήμονες λογιστές, στους επαγγελματίες λογιστές, προϊσταμένους λογιστηρίων και φοροτεχνικούς που επιθυμούν να συμπληρώσουν τη γνώση τους σε εξειδικευμένα θέματα λογιστικής, φορολογικής και εμπορικής νομοθεσίας που είναι απαραίτητη για να επιτελέσουν το πολυδιάστατο έργο τους.
Η συγγραφή του βιβλίου αυτού έγινε σύμφωνα με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (Ν. 4308/ΦΕΚ Α' 251/24.11.2014) και όπου κρίνεται αναγκαίο επιχειρείται μια σύντομη αναφορά στα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (Δ.Π.Χ.Α.).
Το περιεχόμενο του βιβλίου έχει δομηθεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να αναλύονται κατά λογαριασμό όλα τα θέματα της Χρηματοοικονομικής Λογιστικής από πλευράς φορολογικού, εμπορικού και λογιστικού δικαίου.
Με δεδομένο, ότι από την έναρξη εφαρμογής του Ν. 4308/2014 την 01.01.2015, ελάχιστες οντότητες άλλαξαν τα λογισμικά τους προγράμματα σε σχέση με τη χρήση κωδικών λογαριασμών του Ε.Γ.Λ.Σ., αλλά αντίθετα προέβησαν σε παραμετροποίησή τους προκειμένου να καλύψουν την ανάγκη προσαρμογής των λογιστικών διαδικασιών που προβλέπονται από το νόμο, στο βιβλίο αυτό αναπτύσσονται και επιλύονται πρακτικές εφαρμογές τόσο με τη χρήση κωδικών του Ε.Γ.Λ.Σ. και προσαρμογή των λογιστικών διαδικασιών στο νόμο όσο και με τη χρήση των κωδικών του Παραρτήματος Γ' του νόμου.
Η ανάπτυξη αυτή γίνεται ξεχωριστά για κάθε ομάδα λογαριασμών με παράλληλη αναφορά στις λογιστικές εγκυκλίους και Γνωματεύσεις του Σ.ΛΟ.Τ. που ερμηνεύουν τα επί μέρους λογιστικά θέματα που ανακύπτουν με την εφαρμογή του νόμου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Πρόλογος των συγγραφέων
Πρόλογος Βασιλείου Ι. Λουμιώτη
Συντομογραφίες
Γλωσσάριο
Βασικές Λογιστικές Έννοιες
Λογιστική Παρακολούθηση των Περιουσιακών Μεταβολών
Λογιστικά Βιβλία και Λογιστικά Αρχεία
Λογιστικά Συστήματα
Λογιστική Ανάλυση των Παγίων (ΟΜΑΔΑ 1)
-ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΟΥ ΠΑΓΙΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ
-ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΣΩΜΑΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΑΠΟΣΒΕΣΕΩΣ
-Ερμηνευτικό και επεξηγηματικό κείμενο κατά παράγραφο του άρθρου 18, για την ορθή και ασφαλή εφαρμογή του νόμου, όπως δόθηκε από τη Λογιστική οδηγία που εξέδωσε τη 16.10.2015 η ΕΛΤΕ και ανάπτυξη πρακτικών εφαρμογών κατά θεματική ενότητα
-Λογιστική ανάλυση των αποθεμάτων (ΟΜΑΔΑ 2)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606180309
ΕκδότηςΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2017
Αριθμός σελίδων1288
Διαστάσεις24x17
ΕπιμέλειαΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Κωδικός Πολιτείας3930-0452
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
Τ' ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΡΥ ΛΥΝΤΟΝ
THACKERAY WILLIAM-MAKEPEACE
€12.72 €5.72
(-55%)
Κερδίζετε €7.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS