Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
(2CD) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΝΤΖΟΣ // Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ

(2CD) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΝΤΖΟΣ

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ

+
-
-
Κωδ. Πολιτείας: 2772-0078
Τιμή Πολιτείας
€9.90




Παρουσίαση

Έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία από τότε που ο Χρήστος Λεοντής μου γνώρισε τον Δημήτρη Λέντζο. Ήταν η περίοδος που είχε αρχίσει η συνεργασία μας για τον κύκλο τραγουδιών Έρωτας Αρχάγγελος που ήταν η πρώτη δισκογραφική παρουσία του Μετρονόμου.
Έζησε μέχρι την ηλικία των 18 ετών σε ένα όμορφο χωριό, τις Μηλιές της Αρχαίας Ολυμπίας. Πολλές εικόνες και λέξεις από εκείνα τα χρόνια περνούν και στα ποιηματοτράγουδά του. Ο ποιητικός του λόγος είναι απόρροια της ίδιας του της ζωής. Όταν γράφει δεν προσποιείται, είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Αυτό σε κάνει να νιώθεις οικεία τα λόγια του.
Από εκείνη την πρώτη μας γνωριμία κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Τρεις ακόμα προσωπικοί του δίσκοι, συλλογές διηγημάτων, ποιητικές συλλογές αλλά και θεατρικά έργα.
Στην πρότασή μου να συγκεντρώσουμε τα σκόρπια τραγούδια με στίχους του που είχαν μελοποιηθεί δέχτηκε με χαρά. Αρκετά από αυτά είχαν ακουστεί σε θεατρικές παραστάσεις και σε παρουσιάσεις των βιβλίων του. Έτσι προέκυψε το διπλό άλμπουμ με τίτλο Ο γύρος του θριάμβου που κλείνει με το "Προπατορικό αμάρτημα" από τον κύκλο τραγουδιών Έρωτας Αρχάγγελος.
Οι συνθέσεις είναι των: Μανώλη Ανδρουλιδάκη, Θανάση Γκαϊφύλλια, Στάθη Γκότση, Παντελή Θαλασσινού, Πάνου Μπούσαλη, Μιχάλη Νικολούδη, Νεοκλή Νεοφυτίδη, Αντώνη Παπαγγελή, Μίλτου Πασχαλίδη, Φίλιππου Πλακιάς, Νίκου Πλατύραχου, Γιώργου Σχοινά, Μιχάλη Τερζή και του Χρήστου Λεοντή.
Τραγουδούν οι: Νίκος Ανδρουλάκης, Ρίτα Αντωνοπούλου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Παντελής Θαλασσινός, Βίκυ Καρατζόγλου, Ζαχαρίας Καρούνης, Βασίλης Λέκκας, Πάνος Μπούσαλης, Ζωή Παπαδοπούλου, Σοφία Παπάζογλου, Μίλτος Πασχαλίδης, Φίλιππος Πλακιάς, Ηρώ Σαΐα, Ελένη Τσαγκαράκη, Ιωάννα Φόρτη και Μπέττυ Χαρλαύτη.
Το ζωγραφικό έργο του εξωφύλλου είναι της Έφης Κατσουρού. (Θανάσης Συλιβός, από τη σελίδα του περιοδικού Μετρονόμος)
Λεπτομέρειες
ISBN135206229240424
ΕκδότηςΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2015
Αριθμός σελίδων2
Διαστάσεις13x14
Κωδικός Πολιτείας2772-0078
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ
ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ (ΣΙΜΩΝΟΠΕΤΡΙΤΗΣ)
€40.00 €20.00
(-50%)
Κερδίζετε €20.00
ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΩΣ
GAINZA MARIA
€10.60 €5.30
(-50%)
Κερδίζετε €5.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS