ΒΕΚΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Αποτελέσματα 1 - 4 από 4
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0049
(...) Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ’ ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία της γνώσης δημιουργεί την αρμονία των γεύσεων, οι άνθρωποι έρχονται «εις οίνου κοινωνίαν», μέσα σε ατμόσφαιρα σωματικής και ψυχικής ανάτασης. Ο αυστηρός και φιλόδοξος στόχος αυτού του βιβλίου είναι να βάλει ένα μικρό λιθαράκι γνώσης και να συμβά... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΤΟ ΞΙΔΙ
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ - ΤΥΠΟΙ ΞΙΔΙΩΝ - ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ - ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0116
Το ξίδι ως φάρμακο, ως συντηρητικό, ως καρύκευμα ή καθαριστικό... Όπως και να το δει κανείς, το ξίδι αποτελεί ένα πολύτιμο υλικό με πολλές εφαρμογές στην καθημερινή μας ζωή. Ανακαλύψτε, λοιπόν, τα μυστικά τις οξοποίησης, φτιάξτε το δικό σας σπιτικό ξίδι και μαγειρέψτε με αυτό τις πιο γευστικές και πρωτότυπες συνταγές. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑ
ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΠΙΑΤΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0090
"Από την κουζίνα και την κάβα" είναι ο τίτλος του βιβλίου μας. Διαλέξαμε αυτές τις δύο λέξεις, γιατί θέλουμε να δείξουμε ότι δεν θα περιοριστούμε σε συνταγές φαγητών αλλά θα ξεφύγουμε από τα στενά όρια της κουζίνας και θα δοκιμάσουμε να βρούμε τους πιο επιτυχημένους συνδυασμούς των προτάσεών μας με τα ελληνικά κρασιά. Στο βιβλίο μας θα βρείτε έτοιμες προτάσεις με ποιο κρασί να συνοδεύσετε το φαγητό σας. Όμως, καθώς είναι γραμμένο έτσι που να αποκαλύπτει τι μας οδήγησε στις επιλογές μας, ελπίζουμε ότι με λίγη προσοχή και προσπάθεια θα αποκτ... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ
Εκδότης: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΙΝΟΥ Κωδ. Πολιτείας: 1491-0000 (. . .) Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ’ ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία της γνώσης δημιουργεί την αρμονία των γεύσεων, οι άνθρωποι έρχονται «εις οίνου κοινωνίαν», μέσα σε ατμόσφαιρα σωματικής και ψυχικής ανάτασης. Ο αυστηρός και φιλόδοξος στόχος αυτού του βιβλίου είναι να βάλει ένα μικρό λιθαράκι γνώσης και να συμ... Διαβάστε περισσότερα... |
Αποτελέσματα 1 - 4 από 4
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
Πλοήγηση
Φίλτρα
Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής