Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΝΕΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ // ΕΙΣ 60 ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΝΕΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ

ΕΙΣ 60 ΜΑΘΗΜΑΤΑ

-
Κωδ. Πολιτείας: 0550-0346




Παρουσίαση

Αν υπάρχουν, ίσως, μερικοί, οι οποίοι αμφισβητούν ότι η Ιταλική είναι μία ωραία και αρμονική γλώσσα, κανείς όμως δεν μπορεί να έχη αντίρρησιν εις το αναμφισβήτητον γεγονός, ότι είναι τουλάχισον ή ευκολωτέρα από τας ευρωπαϊκάς γλώσσας. Ειδικώς μάλιστα δι' ημάς τους Έλληνας η Ιταλική είναι ακόμη περισσότερον εύκολος, διότι και εις την ελληνικήν χρησιμοποιούνται πολλαί ιταλικαί λέξεις και εις την ιταλικήν υπάρχουν πολύ περισσότεραι ελληνικαί τοιαύται.
Αλλ' εκτός τούτου εις την Ιταλικήν γλώσσαν λείπει εντελώς το μεγάλο ζήτημα της προφοράς, που αποτελεί την συνήθη δυσκολίαν εις την εκμάθησιν οιασδήποτε ξένης γλώσσης. Εις την Ιταλικήν προφέρονται όλα τα γράμματα όπως γράφονται (πλην ελαχίστων περιπτώσεων που εξηγούνται σαφώς). Η προφορά είναι καθαρά, οι κανόνες απλοί και επομένως η εκμάθησίς της ευκολωτάτη.
Θεωρούντες δε ότι η εκμάθησις μιας ευρωπαϊκής γλώσσης είναι πάντοτε χρήσιμος, νομίζομεν ότι συμπληρούμεν ένα κενόν και εξυπηρετούμεν μίαν ανάγκην με την έκδοσιν της ανά χείρας μεθόδου, η οποία έχει συνταχθή με μεγάλην προσοχήν, με μεθοδικήν κατάταξιν της ύλης και επί τη βάσει του καλυτέρου και νεωτέρου συστήματος.
Είμεθα βέβαιοι ότι θα πεισθήτε και θα συμφωνήσετε με ημάς, ότι το βιβλίον αυτό είναι η πραγματικώς καλυτέρα μέθοδος Ιταλικής άνευ διδασκάλου. (Κ. Ζ. Ίων, από την εισαγωγή της έκδοσης)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
Εισαγωγή
Η ιταλική άνευ διδασκάλου
Μαθήματα 1-60
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςAPPRENDI L'ITALIANO DA TE STESSO
ΕκδότηςΑΣΤΗΡ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1990
Αριθμός σελίδων340
Διαστάσεις22x15
ΠρόλογοςΙΩΝ Ζ. Κ.
ΕπιμέλειαΙΩΝ Ζ. Κ.
Κωδικός Πολιτείας0550-0346
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ
BATAILLE GEORGES
€32.00 €16.00
(-50%)
Κερδίζετε €16.00
ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ (KAFIR)
SHERWAN AMED
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS