Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ // ΜΕΤΑΦΡΑΣΘΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠΟ ΠΕΤ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΘΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠΟ ΠΕΤΡΟΥ ΑΥΤΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΑΒΩΡΙΟΥ

+
-
-
Κωδ. Πολιτείας: 3668-0116
Τιμή Έκδοσης
€3.50
Τιμή Πολιτείας
€2.80
(-20%)
Κερδίζετε €0.70


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το παρόν βιβλιάριον κατά πρώτον μετεγλωττίσθη από την Γαλλικήν εις την Γερμανικήν διάλεκτον, και έπειτα εις την Ρωσσικήν, εξ αυτής δε μετεφράσθη ήδη με τινας προσθαφαιρέσεις και εις την ημετέραν απλοελληνικήν διάλεκτον, προς ωφέλειαν των αδελφών ημών Ορθοδόξων Χριστιανών, το οποίον μετωνομάσθη, ως και πάλαι ποτέ "Πνευματικός Καθρέπτης", εις τον οποίον ο καθείς Χριστιανός, όστις ζητεί την ιδίαν του σωτηρίαν, δύναται να θεωρήση τον εαυτόν του, να γνωρίση την κατάστασιν της ψυχής του, και ούτω να βάλη εις πράξιν τον τρόπον της ζωής του δια την σωτηρίαν της ψυχής του αυτός ο Καθρέπτης παρασταίνει σαφέστατα, τον μεν διάβολον αίτιον της αμαρτίας και της υποδουλώσεως του Πνεύματος τον δε θεάνθρωπον Ιησούν Χριστόν αίτιον της εναρέτου πολιτείας, χορηγόν της πνευματικής ελευθερίας, και δοτήρα του μακαρισμού των τέκνων του Θεού [...]. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Περιεχόμενα

Προς τους φιλαναγνώστας
Διασάφησις των ιχνογραφιών
Ιχνογραφία Α΄. Περί της εσωτερικής καταστάσεως του ανθρώπου, όστις είναι υπόδουλος της αμαρτίας και παραχωρεί ώστε να κυριεύη την καρδιάν του ο Διάβολος.
Ευχή
Ιχνογραφία Β΄. Περί της εσωτερικής καταστάσεως του αμαρτωλού, όστις αρχίζει να αποφεύγη την αμαρτίαν, δια του Μυστηρίου της μετανοίας και εξομολογήσεως
Ευχή
Ιχνογραφία Γ΄. Περί της εσωτερικής καταστάσεως του αμαρτωλού, όστις επέστρεψεν εις τον Χριστόν, και επλήσθη Πνεύματος Αγίου
Ευχή
Ιχνογραφία Δ΄. Περί της εσωτερικής καταστάσεως του ανθρώπου, όστις ειρήνευσε με τον Θεόν δια της χάριτος του Ιησού Χριστού, και δεν διαλογίζεται άλλο τι, ειμή τον εσταυρωμένον Ιησούν Χριστόν.
Ευχή
Ιχνογραφία Ε΄. Περί του εσωτερικού του ευσεβούς, όπερ εστί ναός Θεού ζώντος, και μονή της Παναγίας Τριάδος.
Ευχή
Ιχνογραφία ΣΤ΄. Περί της καταστάσεως της καρδίας του ανθρώπου, όστις άφησε να ψυχρανθή ο ζήλός του, και άρχισε πάλιν να αγαπά τον κόσμον.
Ευχή
Ιχνογραφία Ζ΄. Περί της καταστάσεως του ανθρώπου, όστις άρχισε πάλιν μετά την διόρθωσίν του θεληματικώς να αμαρτάνη, και να αφίνη εις την καρδίαν του να βασιλεύη ο Σατανάς.
Ευχή
Ιχνογραφία Η΄. Περί του φρικτού θανάτου του ασεβούς και της ανταποδόσεως αυτού.
Ευχή
Ιχνογραφία Θ΄. Περί της εσωτερικής καταστάσεως του Χριστιανού, όστις αντιπολεμεί ακαταπαύστως την αμαρτίαν έως τέλους της ζωής του, και αγωνίζεται να στερεωθή περιπλέον εις την ευσέβειαν.
Ευχή
Ιχνογραφία Ι΄. Περί του θανάτου του Ορθοδόξου δικαίου
Ευχή
Έτερα αναγκαία και ωφέλιμα - Τι σημαίνει ο Σταυρός
Στίχοι κατ' αλφάβητον
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ
Σειρά
Αριθμός σελίδων64
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας3668-0116
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

John86

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ
ORWELL GEORGE
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36
Κήπος
SIMONETTI PABLO
€8.70 €3.04
(-65%)
Κερδίζετε €5.66

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS