Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

SCYTHE: THE WIND GAMBIT // ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ,

SCYTHE: THE WIND GAMBIT

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, [1-7 ΠΑΙΚΤΕΣ]

-
Κωδ. Πολιτείας: 9117-0003




Παρουσίαση...

1-7
1h-2h
Η ανθρωπότητα έχει περιοριστεί εδώ και καιρό σε ταξίδια από ξηρά και θάλασσα, αλλά μια νέα τεχνολογία έχει αναδυθεί από τα μεγαλύτερα μυαλά στην Ανατολική Ευρώπη: τα αερόπλοια (Airships).
Αυτά τα μεγαθήρια που οδηγούνται από τον ατμό πλέουν ελεύθερα στον ουρανό, βοηθώντας την επέκταση της αυτοκρατορίας τους μέσω της καινοτομίας και της αναμέτρησης. Καθώς περνούν τα χρόνια, ο κόσμος έχει καταλάβει ότι καμία παράταξη δεν θα υψωθεί πάνω από τις υπόλοιπες για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Με την ελπίδα να μειωθεί η διαμάχη και να αυξηθεί η ειρήνη, οι ηγέτες της Ευρώπης αρχίζουν να συγκεντρώνονται κάθε χρόνο για να διακηρύξουν έναν νέο τρόπο για να επιλύσουν οι φατρίες τις διαφορές τους.

Το Scythe: The Wind Gambit, μια επέκταση για το Scythe, προσθέτει δύο νέες ενότητες που μπορούν να παιχτούν μαζί ή χωριστά, με οποιονδήποτε αριθμό παικτών και είτε με το βασικό παιχνίδι μόνο του, είτε με άλλες επεκτάσεις του Scythe:

• Airships: (1 μινιατούρα ανά φατρία, 16 πλακίδια). Το αερόπλοιο είναι ένας νέος τύπος μονάδας που διαφέρει ολοφάνερα από τους χαρακτήρες, τους μηχανικούς και τους εργάτες. Σε αντίθεση με αυτές τις μονάδες, τα αερόπλοια δεν ελέγχουν ποτέ εδάφη. Μετακινούνται μέσω μιας δράσης "Move" και τα ποτάμια και οι λίμνες δεν περιορίζουν την κίνησή τους. Κάθε αερόπλοιο έχει δύο τυχαία συνδυασμένες ικανότητες (1 επιθετική και 1 παθητική ικανότητα, ίδιος συνδυασμός για όλους τους παίκτες).

• Resolutions: (8 πλακίδια) Αυτό το module αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο τελειώνει ένα παιχνίδι Scythe. Εάν παίζετε με αυτό το module, αγνοήστε το τυπικό τρόπο τέλους παιχνιδιού (όταν ένας παίκτης τοποθετήσει το έκτο αστέρι του, όλα σταματούν και το παιχνίδι τελειώνει). Αντί αυτού, το πλακίδιο ανάλυσης(Resolution) για το τρέχον παιχνίδι θα καθορίσει πότε και πώς θα τελειώσει το παιχνίδι.

Περιεχόμενα

7 airships(αερόπλοια)
7 διάφανα stands
16 airship πλακίδια
8 resolution πλακίδια
1 rulebook
1 automa rulebook
1 achievement sheet

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN13653341027702
ΕκδότηςSTONEMAIER GAMES
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2017
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
Πλήθος Παικτών1-7
Διάρκεια Παιχνιδιού1h-2h
Κωδικός Πολιτείας9117-0003
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ
PSYHOULI ELENI
€19.81 €9.90
(-50%)
Κερδίζετε €9.91
ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ
KHADRA YASMINA
€18.70 €8.41
(-55%)
Κερδίζετε €10.29

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS