Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
SLEEPING GODS // ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΕΑΣ, [1-4 ΠΑΙΚΤΕΣ]
+
-

SLEEPING GODS

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΕΑΣ, [1-4 ΠΑΙΚΤΕΣ]

-
Κωδ. Πολιτείας: 8754-0002
Τιμή Πολιτείας
€95.00




Παρουσίαση...

1-4
1-20h
«Είναι άγνωστα τα αστέρια εδώ;» ρώτησε, και ο ουρανός σκοτείνιασε ξαφνικά, οι σχεδιασμοί των αστεριών είναι ξένοι και εξωτικοί. «Αυτή είναι η Περιπλανώμενη Θάλασσα. Οι θεοί σε έφεραν εδώ και πρέπει να τους ξυπνήσεις αν θέλεις να επιστρέψεις στο σπίτι».

Στο Sleeping Gods, εσείς και έως και 3 φίλοι γίνεστε η Captain Sofi Odessa και το πλήρωμά της, χαμένοι σε έναν παράξενο κόσμο του 1929 με το ατμόπλοιό σας, το Manticore. Πρέπει να εργαστείτε μαζί για να επιβιώσετε, να εξερευνήσετε εξωτικά νησιά, να γνωρίσετε νέους χαρακτήρες και να αναζητήσετε τα τοτέμ των θεών για να μπορέσετε να επιστρέψετε στο σπίτι.

Το Sleeping Gods είναι:
•ένα παιχνίδι εκστρατείας. Κάθε συνεδρία μπορεί να διαρκέσει όσο θέλετε. Όταν είστε έτοιμοι να κάνετε ένα διάλειμμα, σημειώνετε την πρόοδό σας σε ένα φύλλο καταγραφής ταξιδιού, καθιστώντας εύκολη την επιστροφή στο ίδιο μέρος του παιχνιδιού την επόμενη φορά που θα παίξετε. Μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή με φίλους σε όλη την καμπάνια σας. Είναι εύκολο να ανταλλάξετε παίκτες μέσα και έξω κατά βούληση. Ο στόχος σας είναι να βρείτε τουλάχιστον δεκατέσσερα τοτέμ κρυμμένα σε όλο τον κόσμο. Όπως και στην ανάγνωση ενός βιβλίου, θα μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι για μία ή δύο ώρες τη φορά, ανακαλύπτοντας νέες χώρες, ιστορίες και προκλήσεις στην πορεία.

•ένα παιχνίδι άτλαντα. Κάθε σελίδα του άτλαντα αντιπροσωπεύει μόνο ένα μικρό μέρος του κόσμου που μπορείτε να εξερευνήσετε. Όταν φτάσετε στην άκρη μιας σελίδας και θέλετε να συνεχίσετε προς την ίδια κατεύθυνση, απλώς γυρίζετε σε μια νέα σελίδα και συνεχίζετε.

ένα παιχνίδι με παραμύθια. Κάθε νέα τοποθεσία περιέχει άγριες περιπέτειες, κρυμμένους θησαυρούς και ζωντανούς χαρακτήρες. Οι επιλογές σας επηρεάζουν τους χαρακτήρες και την πλοκή του παιχνιδιού και μπορεί να βοηθήσουν ή να εμποδίσουν τις πιθανότητές σας να επιστρέψετε στο σπίτι!

Καλώς ήρθατε σε έναν απέραντο κόσμο. Το ταξίδι σας ξεκινά τώρα!

Περιεχόμενα

Storybook (172 σελίδες)
Άτλαντας (Location book) (19 σελίδες)
Βιβλίο Οδηγιών (40 σελίδες)
Quick Start Guide (Εισαγωγικό σενάριο) (12 σελίδες)
Journey log
Φυλλάδιο Οδηγιών
Φυλλάδιο Achievement Tracking Sheet (22×18 cm, one-sided)
Cards

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

<

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN130051497120917
ΕκδότηςRED RAVEN
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2022
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
Πλήθος Παικτών1-4
Διάρκεια Παιχνιδιού1-20h
Κωδικός Πολιτείας8754-0002
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

36 ΔΙΚΑΙΟΙ
PRESSFIELD STEVEN
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
ΜΑΡΚΟΣ, Ο ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ
GONCHAROV ALEXANDROVICH IVAN
€15.90 €5.56
(-65%)
Κερδίζετε €10.34

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS