Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

FEED THE KRAKEN // ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, [5-10 Π

FEED THE KRAKEN

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, [5-10 ΠΑΙΚΤΕΣ]

-
Κωδ. Πολιτείας: 9548-0001




Παρουσίαση...

Το Feed the Kraken είναι ένα παιχνίδι κρυφών ρόλων, με τρεις ασύμμετρες φατρίες. Όλοι οι παίκτες μπορεί να κάθονται στο ίδιο σκάφος, αλλά θέλουν να πλοηγηθούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις! Οι πιστοί ναύτες πρέπει να φέρουν το πλοίο με ασφάλεια στην ηπειρωτική χώρα, ενώ οι πειρατές λαχταρούν να ελιχθούν κρυφά στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Εν τω μεταξύ, ένας τρελός cultist είναι απασχολημένος να πείσει μέρη του πληρώματος για να τον βοηθήσει να καλέσει τον σκοτεινό άρχοντά τους -το Kraken- από το βάθος της θάλασσας για να τους σώσει όλους.
Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να πλοηγηθείτε προς τον τελικό προορισμό σας, κάτι που θα ήταν εύκολο αν μόνο οι παίκτες δεν χωρίζονταν σε τρεις διαφορετικές φατρίες. Κάθε μυστική φατρία θέλει να φτάσει σε διαφορετική περιοχή του διοικητικού συμβουλίου. Κάθε στροφή το πλοίο θα πλέει προς μία από τις τρεις πιθανές κατευθύνσεις -αλλά ποια θα είναι; Ο καπετάνιος και ο επιλεγμένος υπολοχαγός τους θα μελετήσουν αρχαίους θαλάσσιους χάρτες και θα περάσουν τις συχνά αντικρουόμενες εντολές τους στον επιλεγμένο πλοηγό, ο οποίος πρέπει να πάρει την τελική απόφαση. Εν τω μεταξύ, το υπόλοιπο πλήρωμα είναι απασχολημένο να πίνει ρούμι, να παίζει τζόγο και να λέει ο ένας στον άλλο ιστορίες για αρχαία θαλάσσια τέρατα. (Από τον κατασκευαστή)

Παίχτες: 5-10
Ηλικία: 12+
Διάρκεια παιχνιδιού: 90'
Γλώσσες: Αγγλικά
Λεπτομέρειες
ISBN134270000541995
ΕκδότηςFUNTAILS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2023
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
Πλήθος Παικτών
Διάρκεια Παιχνιδιού
Κωδικός Πολιτείας9548-0001
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ κ. ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ
BRECHT BERTOLT
€14.92 €5.22
(-65%)
Κερδίζετε €9.70
ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
€72.00 €28.80
(-60%)
Κερδίζετε €43.20

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS