Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
TREASURE BOX (ΚΟΥΤΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ) // UGEARS MECHANICAL MODELS
+
-

TREASURE BOX (ΚΟΥΤΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ)

UGEARS MECHANICAL MODELS

-
Κωδ. Πολιτείας: 6694-0002

Παρουσίαση...

1
4h-5h
Το πραγματικό κόσμημα της νέας συλλογής ξύλινων μοντέλων της Ugears, είναι το πανέμορφο Μηχανικό Κουτί για Θησαυρό, για κοσμήματα και σημειώματα. Τα μυστηριώδη και ενδιαφέροντα κουτιά τα οποία εμφανίζονται σε πολλές κουλτούρες και ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή στην Βικτωριανή Αγγλία, δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν από την προσοχή της Ugears!

Το κομψό σκαλιστό καπάκι και οι πλευρές του σας προσκαλούν να ρίξετε μια ματιά στο μυστικό που κρύβουν τα κινούμενα γρανάζια. Αν και μόνο αυτός που θα λύσει τους γρίφους του κουτιού θα απολαύσει τον θησαυρό του όμορφου μηχανισμού του σε δράση.

Κάποιος θα φανταζόταν ότι για να ανοίξει το κουτί θα χρειαζόταν ένα κλειδί - και αυτό είναι ακριβώς εκεί, όμορφα ενσωματωμένο στο σκαλιστό καπάκι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γυρίσετε το κλειδί ελαφρώς με την φορά του ρολογιού. Αν και το να αποκτήσετε το κλειδί είναι μόνο μέρος του γρίφου. Για να θέσετε τα γρανάζια σε κίνηση, πριν βγάλετε το κλειδί, θα πρέπει να ξεμπλοκάρετε το μηχανισμό που σηκώνει το καπάκι γυρνώντας το κλειδί προς την αντίθετη φορά του ρολογιού.

Οι περίτεχνες στρώσεις του σκαλιστού σχεδιασμού του κουτιού σας επιτρέπουν να παρατηρήσετε την λειτουργία των γραναζιών ενώ ταυτόχρονα λύνετε το γρίφο βήμα προς βήμα.
Όταν αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά και το κουτί ανοίξει, μέσα θα βρείτε ένα μικρό τμήμα για κοσμήματα, σημειώματα και άλλα μικρά πράγματα. Το πανέμορφο αυτό κουτί, μπορεί να γίνει ένα τέλειο δώρο από μόνο του ή - αν το συναρμολογήσετε εσείς - να τοποθετήσετε μέσα ένα μυστηριώδες δώρο για τα άτομα που αγαπάτε!

Φτιαγμένο από βιώσιμο ξύλο με τη γλυκιά μυρωδιά του, έχει ελεγχθεί σε Ευρωπαϊκά εργαστήρια και έχει εγκριθεί για την παραγωγή επίπλων για παιδιά. Στο κουτί θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την συναρμολόγηση: ένα σύνολο πλαισίων από κόντρα πλακέ υψηλής ποιότητας με κοψίματα ακριβείας, έγχρωμες και πολύ κατανοητές οδηγίες βήμα προς βήμα και πολλά επιπλέον κομμάτια. Όλα τα κομμάτια ταιριάζουν σαν παζλ και δεν θα χρειαστείτε κόλα, ειδικά εργαλεία ή χρήση οδοντογλυφίδων, χάρη στις ενώσεις από κόντρα πλακέ της Ugears!

*Εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης: 4-5 ώρες
Επίπεδο δυσκολίας: Μεσαίο

Περιεχόμενα

Αριθμός εξαρτημάτων: 190

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN134820184120594
ΕκδότηςUGEARS
ΣειράUGEARS MECHANICAL MODELS
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2020
Διαστάσεις14,2x14,2x9
Πλήθος Παικτών1
Διάρκεια Παιχνιδιού4h-5h
Κωδικός Πολιτείας6694-0002
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS