Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
U-9 GRAND PRIX CAR (ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ U-9 GRAND PRIX) // U
+
-

U-9 GRAND PRIX CAR (ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ U-9 GRAND PRIX)

UGEARS MECHANICAL MODELS

-
Κωδ. Πολιτείας: 6694-0003

Παρουσίαση...

1+
6-7h
Ο ενθουσιασμός της ταχύτητας, ο βρυχηθμός της μηχανής, μάχες ρόδα με ρόδα και λαμπερά πλαίσια μπροστά στα μάτια του ενθουσιώδες κοινού των αγώνων ταχύτητας - όλα είναι εδώ,
στο Αγωνιστικό Αυτοκίνητο U-9 Grand Prix από την UGEARS, το οποίο είναι βασισμένο σε εμβληματικά σχέδια από την χρυσή εποχή της αυτοκινητιστικής βιομηχανίας στην αρχή του 20ου αιώνα.

Οι μηχανισμοί που κρύβονται μέσα στις συσκευές που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα, είναι τόσο μικροί που δεν έχουμε την δυνατότητα να δούμε την μαγεία της κίνησης των γραναζιών.
Το ενδιαφέρον μας για την πραγματική μηχανική θα υπάρχει πάντα και θα μας παροτρύνει να αναζητούμε την πηγή της κίνησης και να δούμε στο εσωτερικό της. Οι άνθρωποι απολαμβάνουν την συναρμολόγηση μοντέλων που παίρνουν σάρκα και οστά στα χέρια τους, δείχνοντας την συναρπαστική λειτουργία των γραναζιών σε μια όμορφα κατασκευασμένη δομή!

Το μοντέλο U-9 αναπαριστά την μαγεία και την επιβλητική εμφάνιση αυτοκινήτων που νίκησαν στο Grand Prix, από την θέση του οδηγού μέχρι και την ρεζέρβα. Κάτω από το καπό αυτού του μοντέλου θα βρείτε ένα κινητήρα V8 με έναν δυνατό ανεμιστήρα και 16 πλήρως λειτουργικέ βαλβίδες.

Για να το κουρδίσετε χρησιμοποιήστε την χειροκίνητη μανιβέλα στο μπροστινό μέρος. Το νέο σας όχημα έχει μια ράβδο σύνδεσης και μετάδοση που μπορεί να αλλάξει σε ρελαντί, όπισθεν και κίνηση εμπρός! Το U-9 έχει αναρτήσεις και λάστιχα από καουτσούκ έτσι ώστε να έχει γρήγορη επιτάχυνση και μεγάλη εμβέλεια.
Ο σχεδιασμός αυτού του πανέμορφου οχήματος είναι βασισμένος σε αγωνιστικά αυτοκίνητα που συμμετείχαν στον πρώτο αγώνα Grand Prix που έλαβε χώρα στην Ιταλία στις αρχές του 20ου αιώνα. Υιοθετώντας λαμπερές γραμμές των παλιών μοντέλων της Φόρμουλα Ένα, οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της UGEARS έδωσαν σε αυτό το νέο μοντέλο μια πραγματικά κομψή και υπέροχη εμφάνισης "παλιάς σχολής" η οποία τονίζεται με τον ιμάντα κίνησης ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό του αυτοκινήτου αλλά και άλλα παράξενα σχεδιαστικά στοιχεία.

Το ορθογώνιο σχήμα του μαζί με το έντονο στυλ του ψυγείου του είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να σας δώσουν την αίσθηση από την εποχή της γέννησης των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Το κουτί του μοντέλου έχει όλα όσα θα χρειαστείτε για την συναρμολόγηση. Η ποιότητα των λεπτομερειών είναι πολύ ψηλή - τα μέρη των μοντέλων είναι χαραγμένα με ένα κόφτη λέιζερ CNC σε πλαίσια κόντρα πλακέ. Το πρώτο πράγμα που θα προσέξετε όταν ανοίξετε το κουτί είναι μια ευχάριστη μυρωδιά ξύλου. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και υγιεινό.

Θα πρέπει να τραβήξετε τις λεπτομέρειες από τα πλαίσια και να τα συναρμολογήσετε για να ολοκληρώσετε το μοντέλο. Το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί την σφραγίδα και την τεχνογνωσία της Ugears η οποία επιτρέπει την συναρμολόγηση χωρίς την χρήση κόλας ή επιπλέον εργαλείων. Απλά ακολουθήστε τις λεπτομερείς οδηγίες χρήσης οι οποίες είναι βήμα προς βήμα και είναι διαθέσιμες σε 10 γλώσσες για να ολοκληρώσετε ο μοντέλο σας.

*Εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης: 6-7 ώρες
Επίπεδο δυσκολίας: Δύσκολο

Κατεβάστε τις οδηγίες

English Rules

Περιεχόμενα

Αριθμός εξαρτημάτων: 348

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN134820184120686
ΕκδότηςUGEARS
ΣειράUGEARS MECHANICAL MODELS
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2020
Διαστάσεις35x9.5x13
Πλήθος Παικτών1+
Διάρκεια Παιχνιδιού6-7h
Κωδικός Πολιτείας6694-0003
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ (3 ΤΟΜΟΙ)
ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€41.34 €16.54
(-60%)
Κερδίζετε €24.80
Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΩΣ ΠΕΔΙΟ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΙΑΣ
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS