Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ROADSTER VM-01 // UGEARS MECHANICAL MODELS
+
-

ROADSTER VM-01

UGEARS MECHANICAL MODELS

-
Κωδ. Πολιτείας: 6694-0005

Παρουσίαση...

1
6-7h
Ακόμα μια φορά, η Ugears στρέφεται σε αγαπημένες κλασικές επιλογές όλων και σας παρουσιάζει ένα πολύ κομψό και γρήγορα αγωνιστικό αυτοκίνητο Roadster VM-01!

Η περιπέτειά σας ξεκινάει όταν ανοίξετε το κουτί με το νέο σας μοντέλο από την Ugears. Εκείνη την στιγμή θα νοιώσετε την ευχάριστη μυρωδιά από φυσικό ξύλο που θα παραμείνει σε όλη την διαδικασία συναρμολόγησης αλλά και των δοκιμών του παιχνιδιού. Η συναρμολόγηση του μοντέλου είναι συναρπαστική και ευχάριστη: με τα χέρια σας θα κόψετε τις λεπτομέρειες από τις πλάκες κόντρα πλακέ για να δημιουργήσετε ένα κινούμενο μηχανικό θαύμα 3 διαστάσεων.

Παρόλα αυτά, η συναρμολόγηση είναι απλά η αρχή της διασκέδασης: όταν ολοκληρώσετε το Roadster, θα θέλετε να δείτε τι μπορεί να κάνει και να του κάνετε ένα test-drive! Ακόμα και όταν σταματήσετε και είστε έτοιμοι να το βάλετε στην άκρη, θα σας προτείναμε να το παρκάρετε σε ένα ορατό σημείο στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Τα κλασικά σχήματα και τα εμβληματικά σχέδια από την Ugears κάνουν το Roadster ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό στοιχείο για οποιοδήποτε εσωτερικό.

Το μοναδικό χάρισμα του μοντέλου έρχεται από τα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και το λεπτομερές ρεαλιστικό ρετρό εσωτερικό του. Ο έξυπνος συνδυασμός από στοιχεία από κόντρα πλακέ με διαφορετικό πάχος - 4 και 2 χιλιοστά- διασφαλίζει ότι το σώμα του αυτοκινήτου σας θα είναι αεροδυναμικό και καθαρό. Ανοίξτε το καπό και δείτε τον ισχυρό κινητήρα V8 και τις βαλβίδες που κινούνται.
Το αγωνιστικό σας αυτοκίνητο έχει μετάδοση με τρεις λειτουργίες: μπροστά, πίσω και ρελαντί. Η κατεύθυνση οδήγησης μπορεί να ρυθμιστεί με το τιμόνι. Η ανάρτηση των μπροστινών τροχών κάνει το Roadster να φαίνεται ακόμα πιο ρεαλιστικό!
Με μια δυνατή μηχανή με λάστιχο, το αυτοκίνητο καλύπτει μέχρι τέσσερα μέτρα με ένα κούρδισμα. Το κλειδί για το κούρδισμα έχει σχεδιαστεί να δείχνει σαν ρεζέρβα στο πίσω μέρος του Roadster.

Το ξύλινο αγωνιστικό αυτοκίνητο έχει πολλά για να πυροδοτήσει την φαντασία σας αλλά εμείς προτείνουμε να ανακαλύψετε τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά μόνοι σας. Πηγαίνετε τους φίλους σας και την οικογένειά σας μια συναρπαστική βόλτα και απολαύστε το μοντέλο της Ugears.

Το κουτί του Roadster VM-01 από την Ugears έχει φτιαχτεί από βιώσιμο ξύλο υψηλής ποιότητας και έχει ό,τι θα χρειαστείτε για την συναρμολόγηση. Η ποιότητα των εξαρτημάτων είναι κορυφαία: χρησιμοποιείται μια μέθοδος λέιζερ για την κοπή των αντικειμένων από τα πλαίσια από κόντρα πλακέ και δίνει κοψίματα μεγάλης ακρίβειας. Θα πρέπει να τραβήξετε τις λεπτομέρειες από τα πλαίσια και να τις συναρμολογήσετε για να ολοκληρώσετε το μοντέλο. Όπως συμβαίνει με όλα τα μοντέλα της Ugears, το Roadster έρχεται με οδηγίες βήμα προς βήμα οι οποίες είναι έγχρωμες και εύκολες να τις ακολουθήσετε και είναι μεταφρασμένες σε 11 γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ουκρανικά, Γαλλικά, Πολωνικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Τούρκικα, Ιταλικά, Κινέζικα και Κορεάτικα) και δεν θα χρειαστείτε ούτε κόλα ούτε ειδικά εργαλεία για την συναρμολόγηση ενός πλήρως λειτουργικού αγωνιστικού αυτοκινήτου.

*Εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης: 6-7 ώρες
Επίπεδο δυσκολίας: Δύσκολο

Περιεχόμενα

Αριθμός εξαρτημάτων: 437

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN134820184120815
ΕκδότηςUGEARS
ΣειράUGEARS MECHANICAL MODELS
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2020
Διαστάσεις30,5x13x10
Πλήθος Παικτών1
Διάρκεια Παιχνιδιού6-7h
Κωδικός Πολιτείας6694-0005
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ
ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ
€12.72 €5.09
(-60%)
Κερδίζετε €7.63
Ο ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΡΩΠΑΙΤΟΥ-ΤΣΑΠΑΡΕΛΗ ΖΩΗ
€31.80 €15.90
(-50%)
Κερδίζετε €15.90

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS