Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
HORSE-MECHANOID (ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΞΥΛΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ - ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΛΟΓΟ)
+
-

HORSE-MECHANOID (ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΞΥΛΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ - ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΛΟΓΟ)

-
Κωδ. Πολιτείας: 6694-0020

Παρουσίαση...

1+
8h
Πριν η εποχή του ατμού γίνει κυρίαρχη στο κόσμο και αλλάξει όλες τις πλευρές των ανθρώπινων δραστηριοτήτων, ο μόνος αξιόπιστος τρόπος μετακίνησης για τους ταξιδιώτες ήταν τα δυνατά και γρήγορα άλογα. Η Ugears παραβλέπει για λίγο την υψηλή τεχνολογία και την μεγάλη ταχύτητα και δίνει έμφαση στα ταξίδια με άλογα με ένα μοντέλο που συνδυάζει την φύση και την μηχανική – το Βιονικό Άλογο.

Το να κάνει το άλογο τετράποδο ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση του σχεδίου. Στους μηχανισμούς βαδίσματος που είχαν σχεδιαστεί από μηχανικούς παλιότερα, η σταθερότητα της κινούμενης κατασκευής επιτυγχανόταν μέσω επιπλέον άκρων ή έξτρα στηρίξεων. Οι μάγοι της Ugears όμως βρήκαν ένα πιο έξυπνο τρόπο για να πετύχουν σταθερότητα σε κίνηση. Ο απολύτως μοναδικός μηχανισμός του μοντέλου που κάνει το Άλογο ένα πραγματικό τετράποδο, είναι μια νέα καινοτομία που αναπτύχθηκε από την Ugears και σας παρουσιάζεται για να την δοκιμάσετε για πρώτη φορά!

Οι σχεδιαστές έδωσαν μεγάλη έμφαση στην ανατομία των ποδιών του ζώου έτσι ώστε να διασφαλίσει ότι οι κινήσεις του θα μοιάζουν πολύ με αυτές ενός πραγματικού αλόγου. Για να κάνουν οι μηχανικοί τα πόδια να κινούνται, ενσωμάτωσαν έναν νέο μηχανισμό με δόντια.

Η βιονική καρδιά του αλόγου σας είναι ένα εκκρεμές που έχει εγκατασταθεί στο στήθος του μηχανισμού. Οι ταλαντώσεις του εκκρεμούς μειώνουν την μετάδοση ενέργειας από την μηχανή με λάστιχο στα κινούμενα μέρη παρατείνοντας τον χρόνο λειτουργίας του μηχανισμού.

Το Βιονικό Άλογο δεν θα σας μεταφέρει στον ορίζοντα – η απόσταση που μπορεί να καλύψει με ένα κούρδισμα είναι σχετικά περιορισμένη. Παρόλα αυτά, είναι αρκετή για να παρατηρήσετε την λειτουργία του μοναδικού μηχανισμού του και να απολαύσετε την ομορφιά των μηχανισμών του μοντέλου.

*Εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης: 8-9 ώρες
Επίπεδο δυσκολίας: Προχωρημένο

Περιεχόμενα

Αριθμός εξαρτημάτων: 410

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

<

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN134820184120884
ΕκδότηςUGEARS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2020
Διαστάσεις17x37x3
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
Πλήθος Παικτών1+
Διάρκεια Παιχνιδιού8h
Κωδικός Πολιτείας6694-0020
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

TIDELAND
CULLIN MITCH
€12.41 €5.58
(-55%)
Κερδίζετε €6.83
ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
ALHARTHI JOKHA
€13.00 €6.50
(-50%)
Κερδίζετε €6.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS