Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
TRIMARAN MERIHOBUS (ΤΡΙΜΑΡΑΝ MERIHOBUS) // UGEARS MECHANICAL
+
-

TRIMARAN MERIHOBUS (ΤΡΙΜΑΡΑΝ MERIHOBUS)

UGEARS MECHANICAL MODELS

-
Κωδ. Πολιτείας: 6694-0007

Παρουσίαση...

1
15h
Παρασυρόμενο από τον ευνοϊκό άνεμο, το κομψό και γεμάτο χάρη Τριμαράν Merihobus από την Ugears σας προσκαλεί να αφήσετε το ήσυχο λιμάνι σας και να πλεύσετε προς μια συναρπαστική θαλάσσια και μηχανική περιπέτεια!

Το μοντέλο Τριμαράν, είναι ένα κλασσικό ιστιοφόρο με πολλά κύτη που έχει σχεδιαστεί για να δείχνει πολλές λεπτομέρειες όπως βίντσια, αρματώματα και κύτη, κάτι που το κάνει ένα πολύ ρεαλιστικό αντίγραφο-μινιατούρα του πρωτoτύπου.

Αρμενίστε με αυτό το εξαιρετικό και πανέμορφο θαλάσσιο σκάφος. Πού θα σας πάει σήμερα; Μήπως σε μια κρουαζιέρα σε όλο τον κόσμο; Σε μια θαλάσσια αποστολή; Αφήστε τις άγριες θάλασσες της καθημερινότητας και ταξιδέψτε σε μακρινά νησιά με το Τριμαράν Merihobus από την Ugears!

Το σώμα του ιστιοφόρου είναι φτιαγμένο σε στυλ "σκελετού" έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ορατότητα του μηχανισμού και του σχεδίου του ιστιοφόρου, με λεπτομέρειες όπως διαφράγματα, πλαίσια και δοκάρια. Η πίσω λεπίδα του πηδαλίου γυρίζει από σχοινιά τα οποία είναι συνδεδεμένα μέσω των πλωτήρων στο κεντρικό πηδάλιο στην πρύμνη. Τα πτερύγια του νερού στο πλαϊνό μέρος των πλωτήρων δίνουν σταθερότητα στο μοντέλο ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν ένα οπτικό εφέ ανύψωσης του μοντέλου. Οι πλαϊνοί πλωτήρες είναι προσκολλημένοι στο κύριο σώμα με ένα πλαίσιο το οποίο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ταιριάζει με το στυλ των κυτών. Επίσης έχουν ένα μηχανισμό βίντσι με ένα βαρούλκο.

Το κύριο πανί και το πρωραίο πανί στο κατάρτι μπορούν να αφαιρεθούν όπως ακριβώς συμβαίνει στα πραγματικά τριμαράν. Το κύριο πανί του, είναι τοποθετημένο στην εγκοπή του ιστίου με την κύρια σκότα. Το μπροστινό πανί "ανεβαίνει" όταν το σκάφος είναι ακίνητο. Στο μπροστινό μέρος κάτω από τον πρόβολο θα βρείτε τον κύλινδρο που μαζεύει το πανί. Η μπούμα πλεύσης λειτουργεί με ένα διακόπτη που τραβάει την σκότα της μπούμας.

Το βίντσι του καλωδίου της άγκυρας το οποίο βρίσκεται μέσα στο σώμα του Τριμαράν, έχει έναν μηχανισμό αυτόματου τεντώματος που σηκώνει την άγκυρα. Οι σχεδιαστές της Ugears χρησιμοποίησαν έναν δυνατό αλλά λεπτό και λευκό σπάγκο για το αρμάτωμα του Merihobus. Αυτό διασφαλίζει ότι η κατασκευή του σκάφους θα παραμείνει κομψή και ελαφριά παρά τις πολλές λεπτομέρειες που έχει, ενώ ταυτόχρονα το ιστίο και τα άλλα στοιχεία παραμένουν στην θέση τους.

Και φυσικά κανείς δεν πρέπει να χάσει μια τελευταία εξαιρετική πινελιά - ένα μικρό ιππόκαμπο που είναι σκαλισμένος στην πλώρη του σκάφους! Αυτό το περίεργο θαλάσσιο πλάσμα γνωστό επίσης σαν merihobus, έδωσε το όνομα του στο σκάφος!

Το μοντέλο έχει φτιαχτεί από βιώσιμο ξύλο υψηλής ποιότητας και το κουτί του έχει ό,τι θα χρειαστείτε για την συναρμολόγηση. Η ποιότητα των εξαρτημάτων είναι κορυφαία: χρησιμοποιείται μια μέθοδος λέιζερ για την κοπή των αντικειμένων από τα πλαίσια από κόντρα πλακέ και δίνει κοψίματα μεγάλη ακρίβειας. Θα πρέπει να τραβήξετε τις λεπτομέρειες από τα πλαίσια και να τις συναρμολογήσετε για να ολοκληρώσετε το μοντέλο. Όπως συμβαίνει με όλα τα μοντέλα της Ugears, το Τριμαράν Merihobus έρχεται με οδηγίες βήμα προς βήμα οι οποίες είναι έγχρωμες και εύκολες να τις ακολουθήσετε και είναι μεταφρασμένες σε 11 γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ουκρανικά, Γαλλικά, Πολωνικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Τούρκικα, Ιταλικά, Κινέζικα και Κορεάτικα) και δεν θα χρειαστείτε ούτε κόλα ούτε ειδικά εργαλεία για την συναρμολόγηση ενός πλήρως λειτουργικού ιστιοφόρου.

*Εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης: 12-15 ώρες
Επίπεδο δυσκολίας: Δύσκολο

Περιεχόμενα

Αριθμός εξαρτημάτων: 237

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN134820184120891
ΕκδότηςUGEARS
ΣειράUGEARS MECHANICAL MODELS
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2020
Διαστάσεις41x23.5x56
Πλήθος Παικτών1
Διάρκεια Παιχνιδιού15h
Κωδικός Πολιτείας6694-0007
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΘΩΝΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
€6.50 €2.60
(-60%)
Κερδίζετε €3.90
ΑΔΥΤΟ
FAULKNER WILLIAM (NOBEL 1949)
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS