Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
DREAM CABRIOLET VM-05 (ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΚΑΜΠΡΙΟ VM-05) // UGEARS MEC
+
-

DREAM CABRIOLET VM-05 (ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΚΑΜΠΡΙΟ VM-05)

UGEARS MECHANICAL MODELS

-
Κωδ. Πολιτείας: 6694-0008
Τιμή Πολιτείας
€69.90




Παρουσίαση...

1
13h
Κοιτώντας για μια ακόμα φορά στην ιστορία της μηχανικής, η Ugears δεν θα μπορούσε να χάσει μια σημαντική και ενδιαφέρουσα περίοδο, την δεκαετία του 50. Ροκ μουσική, φορέματα χορού, σοσόνια και φυσικά πολυτελή αυτοκίνητα και κάμπριο: νιώστε μέρος αυτής της εποχής με αυτή την εξαιρετική δουλειά μας- Το Ονειρικό κάμπριο VM-05.

Η δεκαετία του 50 είχε αυτοκίνητα με νέα εμφάνιση και εντελώς ξεχωριστά σχέδια. Το ονειρικό κάμπριο VM-05 είναι μια πολύ λεπτομερής και ρεαλιστική αναφορά των σχεδιαστών και των μηχανικών της Ugears στην βιομηχανία αυτοκινήτων αυτής της δεκαετίας.

Εξοπλισμένο με μια μηχανή με λάστιχο που δίνει ισχύ στον μηχανισμό και κινεί το αυτοκίνητο, το Κάμπριο μπορεί να πάει μπρος και πίσω. Για να διασφαλίσετε ότι θα δείτε από κοντά τον όμορφο οκτακύλινδρο κινητήρα σε διάταξη V ενώ βρίσκεται σε λειτουργία, έχει εισαχθεί και η λειτουργία σε ρελαντί. Σε αυτή την λειτουργία το Κάμπριό σας θα μένει ακίνητο επιτρέποντάς σας να δείτε την ομορφιά των γραναζιών τα οποία βρίσκονται σε κίνηση! Αν θέλετε να αφήσετε το όχημα να κινηθεί τραβήξτε τον λεβιέ ταχυτήτων στον άξονα του τιμονιού.

Και οι μπροστινές αλλά και οι πίσω ρόδες είναι με αναρτήσεις για να γίνεται η διαδρομή πολύ ομαλή. Χρησιμοποιήστε το τιμόνι για να κουνήσετε τους μπροστινούς τροχούς και να στείλετε το Κάμπριο στην κατεύθυνση που θέλετε.

Για να κάνουν αυτό το μοναδικό μοντέλο ακόμα πιο ρεαλιστικό, οι μηχανικοί της Ugears πρόσθεσαν μερικά σημαντικά στοιχεία που κάνουν το όχημα πολύ αληθινό. Πιστεύουμε ότι θα σας αρέσουν οι λεβιέδες για τα παράθυρα, οι απόλυτα λειτουργικοί υαλοκαθαριστήρες αλλά και ο γρύλος και το κουτί με εργαλεία επισκευών στο πορτ-παγκάζ!

Ένα ακόμα μηχανικό χαρακτηριστικό είναι οι μηχανισμοί ανοίγματος του πορτ-παγκάζ και του καπό, που κάνουν ακόμα πιο ρεαλιστικό αυτό το πολύ λεπτομερές κλασσικό όχημα.

Βρείτε τον αγαπημένο σας ρετρό ραδιοφωνικό σας σταθμό και το Ονειρικό Κάμπριο θα σας πάει στην ονειρική δεκαετία του 50 για να θυμηθείτε τα καλύτερα της.

Το κουτί του Ονειρικού Κάμπριο VM-05 από την Ugears είναι φτιαγμένο από βιώσιμο ξύλο υψηλής ποιότητας και έχει ότι χρειάζεστε για να το συναρμολογήσετε. Η ποιότητα των εξαρτημάτων είναι κορυφαία: χρησιμοποιείται μια μέθοδος με λέιζερ για την κοπή των αντικειμένων από ένα κόντρα πλακέ και δίνει κοψίματα με ακρίβεια. Όπως συμβαίνει με όλα τα μοντέλα της Ugears, το Κάμπριο έρχεται με οδηγίες χρήσης βήμα προς βήμα, οι οποίες είναι έγχρωμες και εύκολες αλλά και μεταφρασμένες σε 11 γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ουκρανικά, Γαλλικά, Πολωνικά, Ισπανικά. Ρώσικα, Ιαπωνικά, Ιταλικά, Κινέζικα και Κορεάτικα) και δεν θα χρειαστείτε κόλα ή ειδικά εργαλεία για να συναρμολογήσετε αυτό το λειτουργικό και αυτοκινούμενο Κάμπριο.

*Εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης: 13 ώρες
Επίπεδο δυσκολίας: Δύσκολο

Περιεχόμενα

Αριθμός εξαρτημάτων: 739

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN134820184120969
ΕκδότηςUGEARS
ΣειράUGEARS MECHANICAL MODELS
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2020
Διαστάσεις35x15.7x9
Πλήθος Παικτών1
Διάρκεια Παιχνιδιού13h
Κωδικός Πολιτείας6694-0008
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΩΤΗ
€8.46 €3.81
(-55%)
Κερδίζετε €4.65
ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣ
BERNET JORDI
€7.51 €3.00
(-60%)
Κερδίζετε €4.51

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS