Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
TUGBOAT (ΡΥΜΟΥΛΚΟ) // UGEARS MECHANICAL MODELS
+
-

TUGBOAT (ΡΥΜΟΥΛΚΟ)

UGEARS MECHANICAL MODELS

-
Κωδ. Πολιτείας: 6694-0011

Παρουσίαση...

1
150'
Όπως ίσως να έχετε παρατηρήσει, η Ugears αγαπάει τη θάλασσα και οι θαλάσσιες συσκευές εμπνέουν τη δημιουργικότητά τους!

Η ιδέα πίσω από το Ρυμουλκό ήταν να δημιουργηθεί ένας ενδιαφέρον λειτουργικός μηχανισμός για έναν τύπο θαλάσσιων μεταφορών. Κι επειδή σίγουρα πολλοί από εσάς απολαμβάνετε να παρακολουθείτε τη λειτουργία των γραναζιών, το λεπτομερές σώμα του Tugboat έχει σχεδιαστεί για να εκθέτει τον όμορφο μηχανισμό σε κίνηση! Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να εκτιμήσετε πλήρως τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά που εφαρμόστηκαν σε αυτό το μοντέλο.

Το Tugboat οδηγείται από έναν κινητήρα με λάστιχο που τροφοδοτείται από την τάση του λάστιχου που συνδέεται με ένα ρουλεμάν. Το κλειδί περιέλιξης στο τιμόνι μπλοκάρεται από ένα γρανάζι καστάνιας. Υπάρχουν δύο μοχλοί ελέγχου, ένας εκ των οποίων σταματά τον μηχανισμό και ο άλλος τον εκκινεί - σταματήστε και ξεκινήστε τον μοχλό αντίστοιχα και το Tugboat σας θα τρέχει από 1,5 έως 3 μέτρα, ανάλογα με τον τύπο της επιφάνειας!

Η ασυμμετρία του ζεύγους τροχών, παρέχει στο μοντέλο ένα μοναδικό τρόπο κίνησης: μιμείται ένα σκάφος που κινείται στα κύματα, ενώ το εκκρεμές δημιουργεί έναν συγκεκριμένο θόρυβο παρόμοιο με αυτόν που παράγεται από τον πραγματικό κινητήρα ντίζελ που έχουν πολλά σκάφη!

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε δύο σχοινιά με άγκιστρα για να συνδέσετε και να μεταφέρετε μικρά τροχοφόρα μοντέλα ή ένα χάρτινο καραβάκι!

Γίνετε ο κύριος του λιμανιού με το νέο σας γλυκό και αξιόπιστο Tugboat από την Ugears!

Το κουτί του Tugboat από την Ugears, είναι φτιαγμένο από βιώσιμο ξύλο υψηλής ποιότητας και έχει ό,τι χρειάζεστε για να το συναρμολογήσετε. Η ποιότητα των εξαρτημάτων είναι κορυφαία: χρησιμοποιείται μια μέθοδος με λέιζερ για την κοπή των αντικειμένων από ένα κόντρα πλακέ και δίνει κοψίματα με ακρίβεια. Όπως συμβαίνει με όλα τα μοντέλα της Ugears, το Ρυμουλκό έρχεται με οδηγίες χρήσης βήμα προς βήμα, οι οποίες είναι έγχρωμες και εύκολες αλλά και μεταφρασμένες σε 11 γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ουκρανικά, Γαλλικά, Πολωνικά, Ισπανικά. Ρώσικα, Ιαπωνικά, Ιταλικά, Κινέζικα και Κορεάτικα) και δεν θα χρειαστείτε κόλα ή ειδικά εργαλεία για να συναρμολογήσετε αυτό το λειτουργικό και αυτοκινούμενο Ρυμουλκό.

*Εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης: 2,5 ώρες
Επίπεδο δυσκολίας: Μεσαίο

Περιεχόμενα

Αριθμός εξαρτημάτων: 169

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN134820184120983
ΕκδότηςUGEARS
ΣειράUGEARS MECHANICAL MODELS
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2020
Διαστάσεις28.5x12x18.
Πλήθος Παικτών1
Διάρκεια Παιχνιδιού150'
Κωδικός Πολιτείας6694-0011
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
HILL JOE
€23.30 €11.65
(-50%)
Κερδίζετε €11.65
36 ΔΙΚΑΙΟΙ
PRESSFIELD STEVEN
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS