Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ANTIQUE BOX (ΚΟΥΤΙ ΑΝΤΙΚΑ) // UGEARS MECHANICAL MODELS
+
-

ANTIQUE BOX (ΚΟΥΤΙ ΑΝΤΙΚΑ)

UGEARS MECHANICAL MODELS

-
Κωδ. Πολιτείας: 6694-0014

Παρουσίαση...

1
150'
Κομψό και όμορφο, το Κουτί Αντίκα από τη συλλογή "Μηχανικά μοντέλα της Ugears," έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να κρατάει τα πολύτιμα αντικείμενά σας ασφαλή!
Ένα μικρό και όμορφο μπαούλο για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων και κοσμημάτων, που θα γίνει ένα πολύτιμο αντικείμενο της συλλογής σας!

Παρόλα αυτά, αυτή η περιγραφή είναι πολύ απλή και αδικεί αυτό το όμορφο μηχανικό μοντέλο..Τι το κάνει όμως να ξεχωρίζει από παρόμοια προϊόντα;

Τα πλαϊνά του μοντέλου είναι καλυμμένα με εκπληκτικά σχέδια λουλουδιών και ανατολίτικα στοιχεία χαραγμένα στο ξύλο. Εκτός από τον όμορφο σχεδιασμό του, μπορεί να κρατήσει ασφαλή περισσότερα από ένα μυστικά και το καθένα αποτελεί ένα μοναδικό μηχανισμό που είναι ενσωματωμένος στο κουτί.
Τραβώντας το πάνω καπάκι, ενεργοποιούνται τα τρία κύρια κομμάτια, δύο από τα οποία είναι μηχανισμοί στην κάθε πλευρά που κινούνται και γυρίζουν τα επάνω τμήματα. Ο τρίτος μηχανισμός κινεί το κάτω συρτάρι στο μέσο του κουτιού. Μετά την περιστροφή αυτού του μικρού μηχανισμού, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε έξι τμήματα τα οποία είναι έτοιμα φιλοξενήσουν τους θησαυρούς σας!
Και δεν τελειώνουμε εδώ - βρείτε δύο επιπλέον μυστικά τμήματα ανακαλύπτοντας και πιέζοντας το κουμπί που είναι κρυμμένο στο πίσω μέρος!

Για να βεβαιωθείτε ότι οι θησαυροί σας είναι ασφαλείς, στο Κουτί Αντίκα έχει ενσωματωθεί μια κλειδαριά. Όταν το μάνταλο κλείνει μπορείτε να μεταφέρετε το κουτί, χωρίς να ανησυχείτε μην ανοίξει και πέσουν τα περιεχόμενα του.

Αποκτήστε το μοναδικό, χρήσιμο και όμορφο Κουτί Αντίκα που θα αποτελέσει ένα όμορφο διακοσμητικό στοιχείο σε οποιοδήποτε χώρο ή δωρίστε το σε κάποιον που αγαπάτε!

Όπως συμβαίνει με όλα τα μοντέλα Ugears, το Κουτί Αντίκα έχει πλάκες κόντρα πλακέ και λεπτομέρειες κομμένες από πριν, τις οποίες θα συναρμολογήσετε μόνοι σας. Η διαδικασία συναρμολόγησης είναι απλή και διασκεδαστική: όλα όσα χρειάζεστε για να συναρμολογήσετε το μοντέλο μπορείτε να τα βρείτε σε λεπτομερές εικονογραφημένο εγχειρίδιο, σε 11 διαφορετικές γλώσσες! Δεν θα χρειαστείτε κόλα ή άλλα εργαλεία για την συναρμολόγηση.

*Εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης: 2-3 ώρες
Επίπεδο δυσκολίας: Μεσαίο

Κατεβάστε τις οδηγίες

English Rules

Περιεχόμενα

Αριθμός εξαρτημάτων:185
Φτιαγμένο από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον με ένα ευχάριστο άρωμα από φυσικό ξύλο.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN134820184121003
ΕκδότηςUGEARS
ΣειράUGEARS MECHANICAL MODELS
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2020
Διαστάσεις17,5x14x10
Πλήθος Παικτών1
Διάρκεια Παιχνιδιού150'
Κωδικός Πολιτείας6694-0014
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΓΑΤΕΣ
FOGLE BRUCE
€8.90 €3.12
(-65%)
Κερδίζετε €5.78
ΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ
RUPP W. DAVID
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS