Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
MARS BUGGY (ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΞΥΛΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ - ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ)
+
-

MARS BUGGY (ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΞΥΛΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ - ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ)

-
Κωδ. Πολιτείας: 6694-0018

Παρουσίαση...

1+
1h
Πηγαίνετε ακόμα παραπέρα με το φουτουριστικό μίνι μοντέλο ενός διαστημικού κατακτητή, ενός οχήματος για τον Άρη από την συλλογή μηχανικών μοντέλων της Ugears.

Ξοδέψτε 30 λεπτά ή παραπάνω για να απολαύσετε την συναρμολόγηση ενός πανέξυπνου μηχανικού διαστημικού οχήματος. Εμπνευσμένο από την επιστημονική φαντασία και τα απίστευτα επιτεύγματα στην διαστημική βιομηχανία, οι μηχανικοί της Ugears αποδίδουν φόρο τιμής στο τελευταίο σύνορο των ρομαντικών με ένα μηχανικό διαστημικό όχημα με έξι ρόδες, το Όχημα για τον Άρη.

Το συγκεκριμένο όχημα με έξι ρόδες είναι συνδεδεμένο έτσι ώστε να είναι πολύ ευκίνητο: αυτό το βοήθημα των αστροναυτών μπορεί να κινηθεί και να περάσει πάνω από μικρά εμπόδια για να παραδώσει σημαντικά δείγματα που συνέλλεξε στην βάση. Η οροφή του Οχήματος για τον Άρη ανοίγει για να βάλετε ένα μικρό φορτίο. Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε στο γραφείο σας, το Όχημα μπορεί να κρατήσει και να παραδώσει μικρά αντικείμενα όπως συνδετήρες, γόμες, ξύστρες κτλ. Στην δεξιά πλευρά της καμπίνας θα βρείτε μια κάμερα που καταγράφει το περιβάλλον στον Άρη. Ηλιακοί συλλέκτες και στις δύο πλευρές της οροφής συλλέγουν ενέργεια έτσι ώστε να μην ξεμείνει το όχημα σας. Όλα τα στοιχεία του μοντέλου, όπως η κάμερα, οι ηλιακοί συλλέκτες και μια σκάλα στο πίσω μέρος είναι φτιαγμένα από κόντρα πλακέ υψηλής ποιότητας. Στην μπροστινή πλευρά, το όχημα έχει μια εικόνα του Άρη, του πλανήτη για τον οποίο έχει σχεδιαστεί.

Το νέο σας διαστημικό όχημα έρχεται σε ένα κουτί με διαστάσεις 100 × 275 × 9 χιλ. Και οι 95 λεπτομέρειες είναι κομμένες από πριν σε πλαίσια κόντρα πλακέ από λέιζερ υψηλής ποιότητας και δεν απαιτείται η χρήση κόλλας ή άλλων επιπρόσθετων εργαλείων για την συναρμολόγηση. Πλήρως συναρμολογημένο, έχει διαστάσεις 90 × 62 × 68 χιλ.

Η NASA σχεδιάζει να στείλει την πρώτη αποστολή της ανθρωπότητας στον Άρη το 2050. Ο πρωτοπόρος και φιλόδοξος Elon Musk θέλει να ξεκινήσει την δική του διαστημική αποστολή στον Άρη το 2025. Ο χρόνος έχει έρθει και ετοιμαζόμαστε να κατακτήσουμε τον κόκκινο πλανήτη με το Όχημα για τον Άρη της Ugears!

*Εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης: 1 ώρα
Επίπεδο δυσκολίας: Εύκολο

Κατεβάστε τις οδηγίες

English Rules

Περιεχόμενα

Αριθμός εξαρτημάτων: 95

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN134820184121102
ΕκδότηςUGEARS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2020
Διαστάσεις28x9
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
Πλήθος Παικτών1+
Διάρκεια Παιχνιδιού1h
Κωδικός Πολιτείας6694-0018
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
ELIAS NORBERT
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00
ΕΓΩ, Ο ΣΕΡ (+CD)
ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
€19.90 €6.96
(-65%)
Κερδίζετε €12.94

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS