Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
MECHANICAL MODEL PENDULUM (ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΞΥΛΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ - ΕΚΚΡΕΜΕ
+
-

MECHANICAL MODEL PENDULUM (ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΞΥΛΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ - ΕΚΚΡΕΜΕΣ)

-
Κωδ. Πολιτείας: 6694-0017

Παρουσίαση...

1+
1h-2h
Εκπαιδευτικό τρισδιάστατο παζλ Εκκρεμές από την Ugears STEM Lab.

•Συναρμολογήστε το και ανακαλύψτε την αρχή λειτουργίας του Εκκρεμούς.
•Πειραματιστείτε: το μοντέλο έρχεται με έναν Οδηγό τσέπης για τη μελέτη του, με μια ιστορία δημιουργίας και έναν σχεδιασμό μηχανισμού που περιλαμβάνει συναρπαστικές και ενδιαφέρουσες εργασίες.
•Βυθιστείτε σε μια Αυξημένη Πραγματικότητα (AR). Ανακαλύψτε πώς το εκκρεμές χρησιμοποιείται σε έναν μηχανισμό ρολογιού και αλληλεπιδράστε μαζί του μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής της Ugears.

Μάθετε πώς δουλεύει το ΕΚΚΡΕΜΕΣ:

Το Εκκρεμές είναι ένα στυλιστικό εκπαιδευτικό μοντέλο, ένας οδηγός μιας διαδραστικής μελέτης για τον μηχανισμό, έτσι ώστε να μάθετε τα βασικά στοιχεία και αρχές λειτουργίας του. Το Εκκρεμές είναι ένας από τους πιο βασικούς και αξιόπιστους μηχανισμούς μέτρησης του χρόνου. Η βασική αρχή λειτουργίας του βασίζεται στην συνεχή ταλάντωση με την δύναμη της βαρύτητας (βάρος) και την ενέργεια (δύναμη τάσης) του λάστιχου. Το λάστιχο δίνει ώθηση στον μηχανισμό του μοντέλου και αναπληρώνει την απώλεια της κινητικής ενέργειας από την ταλάντωση του εκκρεμούς. Η συσκευή κινείται μέσω γραναζιών και ένα τροχό κουρδίσματος.

Το μοντέλο έχει έναν εκρουστήρα που ελέγχει την συχνότητα των ταλαντώσεων, βαρίδια, ένα λάστιχο και μια καστάνια βιδώματος και ξεβιδώματος που μειώνει τα σφάλματα λειτουργίας. Επίσης έχει πολλά μέσα, για τον έλεγχο της συχνότητας των ταλαντώσεων: το βάρος των κινούμενων αντικειμένων του εκκρεμούς, την κάθετη θέση του βάρους του εκκρεμούς και την τάση από το λάστιχο.

Πότε και ποιός το εφηύρε:

Η πρώτη μελέτη του εκκρεμούς έγινε από τον Γαλιλαίο, έναν Ιταλό μηχανικό στα τέλη του 16ου αιώνα. Αυτός περιέγραψε την ικανότητα του εκκρεμούς να διατηρεί την συνέχεια των ταλαντώσεων. Το πρώτο άτομο που χρησιμοποίησε ένα εκκρεμές σε ένα μηχανικό ρολόι έτσι ώστε να διασφαλίσει μια σταθερή λειτουργία ήταν ο Ολλανδός φυσικός Christiaan Huygens τον 17ο αιώνα.

Χρήση:

Το εκκρεμές χρησιμοποιείται κυρίως σε μηχανικά ρολόγια σαν ένα στοιχείο του μηχανισμού τους για να κρατάει έναν σταθερό ρυθμό. Σε μουσικό επίπεδο, οι μετρονόμοι που έχουν εκκρεμές σαν το κύριο κατασκευαστικό τους στοιχείο, βοηθούν τους μουσικούς να παίζουν με σταθερό τέμπο. Το εκκρεμές χρησιμοποιείται επίσης στην γεωλογική έρευνα, στην σεισμογραφία, στα σπορ και στην εργαστηριακή έρευνα στην μηχανική και στην φυσική.

*Εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης: 1-2 ώρες
Επίπεδο δυσκολίας: Εύκολο

Κατεβάστε τις οδηγίες

English Rules

Περιεχόμενα

Αριθμός εξαρτημάτων: 92

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN134820184121041
ΕκδότηςUGEARS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2020
Διαστάσεις18,5x20x6
Προτεινόμενες ηλικίες9-12 ετών
Πλήθος Παικτών1+
Διάρκεια Παιχνιδιού1h-2h
Κωδικός Πολιτείας6694-0017
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

2ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ-ΧΑΡΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
ΚΑΡΓΑΚΟΣ Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΣ
€25.00 €12.50
(-50%)
Κερδίζετε €12.50
Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΚΑΡΓΑΚΟΣ Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΣ
€29.00 €13.05
(-55%)
Κερδίζετε €15.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS