Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
MECHANICAL MODEL COUNTER (ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΞΥΛΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ - ΜΕΤΡΗΤΗΣ
+
-

MECHANICAL MODEL COUNTER (ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΞΥΛΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ - ΜΕΤΡΗΤΗΣ)

-
Κωδ. Πολιτείας: 6694-0016

Παρουσίαση...

1+
1h-2h
Εκπαιδευτικός τρισδιάστατος παζλ Μετρητής από την Ugears STEM Lab.

•Συναρμολογήστε το και ανακαλύψτε την αρχή λειτουργίας του Τριψήφιου Μετρητή με Κλικ.
•Πειραματιστείτε: το μοντέλο έρχεται με έναν οδηγό τσέπης για την μελέτη του με μια ιστορία δημιουργίας και έναν σχεδιασμό μηχανισμού που περιλαμβάνει συναρπαστικές και ενδιαφέρουσες εργασίες.
•Βυθιστείτε σε μια Αυξημένη Πραγματικότητα (AR), ανακαλύψτε πώς ο μετρητής χρησιμοποιείται σε μια γραμμή παραγωγής και αλληλεπιδράστε μαζί του μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής της Ugears.

Μάθετε πως δουλεύει ο ΜΕΤΡΗΤΗΣ:

Το μοντέλο «Μετρητής» καταγράφει επαναλαμβανόμενες ενέργειες. Αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι μια συσκευής που λέγεται “Οδόμετρο”. Το μοντέλο έχει τρία κυλινδρικά γρανάζια με αριθμούς από το 0 μέχρι το 9 και ένα μηχανισμό της Γενεύης. Αυτός ο συνδυασμός σας επιτρέπει να δείτε ένα ενδιαφέρον μηχανικό χαρακτηριστικό: την κίνηση του κουμπιού που χρησιμοποιεί τον μηχανισμό της Γενεύης μετατρέπεται σε περιστροφική κίνηση των κυλινδρικών γραναζιών με νούμερα.Ο Μετρητής παρέχει δύο επιλογές καταγραφής δεδομένων: ένα κουμπί στο πάνω μέρος του και μια λαβή που γυρίζει στο πλάι. Αν πατήσετε το κουμπί ή γυρίσετε την λαβή τότε ο Μετρητής αλλάζει κατά μία θέση. Όταν ο αριθμός περάσει το 9, ο μηχανισμός της Γενεύης περιστρέφει τον επόμενο κύλινδρο και το προσθέτει στην μέτρηση. Η τριψήφια οθόνη του Μετρητή μπορεί να μετρήσει από το 1 μέχρι 999. Μπορείτε να ανοίξετε το μπροστινό μέρος του μετρητή και να τον μηδενίσετε χειροκίνητα. Δοκιμάστε να μετρήσετε τα βήματα σας προς το σπίτι. Ή πόσοι άνθρωποι κάνουν βόλτα στο πάρκο. Τι θα λέγατε για τον αριθμό των μπλε αυτοκινήτων που περνάνε μπροστά από το σπίτι σας σε μια ώρα; Μετρήστε τα σκαλιά στο σπίτι, στο σχολείο ή στο σπίτι ενός φίλου σας.

Πότε και ποιός το εφηύρε:

Ο μετρητής, σαν βασικό μέρος ενός οδομετρικού μηχανισμού, εφευρέθηκε από έναν αρχαίο Έλληνα μαθηματικό και μηχανικό της Αλεξάνδρειας ο οποίος έζησε το 10-70 μ.Χ. Μετρούσε το μήκος ενός δρόμου μετρώντας το αριθμό των περιστροφών του τροχού. Αργότερα, ο μετρητής βελτιώθηκε και έγινε πιο ολοκληρωμένος με έναν μηχανισμό μείωσης ο οποίος μείωνε τις περιστροφές του τροχού ανάλογα με το σύστημα μέτρησης (μίλια, λεύγες, χιλιόμετρα) και έδειχνε μικρότερα νούμερα στην οθόνη.

Χρήση:

Στις μέρες μας, οι μετρητές χρησιμοποιούνται για την μέτρηση του αριθμού των επιβατών, των επισκεπτών ή διαφορετικών γεγονότων, των αυτοκινήτων που διέρχονται από ένα συγκεκριμένο μέρος, σετ και σκορ σε ένα σπορ, αντικειμένων σε μια γραμμή παραγωγής κτλ.

*Εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης: 1-2 ώρες
Επίπεδο δυσκολίας: Εύκολο

Κατεβάστε τις οδηγίες

English Rules

Περιεχόμενα

Αριθμός εξαρτημάτων: 157

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN134820184121058
ΕκδότηςUGEARS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2020
Διαστάσεις18,5x20x6
Προτεινόμενες ηλικίες9-12 ετών
Πλήθος Παικτών1+
Διάρκεια Παιχνιδιού1h-2h
Κωδικός Πολιτείας6694-0016
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
Η υπόσχεση
GALGUT DAMON
€17.70 €8.85
(-50%)
Κερδίζετε €8.85

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS