Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
MODEL «CAROUSEL» (ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΞΥΛΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ - ΚΑΡΟΥΖΕΛ)
+
-

MODEL «CAROUSEL» (ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΞΥΛΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ - ΚΑΡΟΥΖΕΛ)

-
Κωδ. Πολιτείας: 6694-0021

Παρουσίαση...

1+
6h
Γύρω γύρω και πίσω από εκεί που άρχισαν όλα… Κάντε ένα ταξίδι στις παιδικές σας αναμνήσεις με το πανέμορφο νοσταλγικό μοντέλο της Ugears, το Carousel.

Αυτό το εξαιρετικό μοντέλο είναι μια ματιά της Ugears στο κλασικό γαϊτανάκι που υλοποιείται με ξύλο κορυφαίας ποιότητας και πολύ λεπτομερή σχεδίαση. Εδώ θα βρείτε δύο τύπους αλόγων καρουζέλ που λικνίζονται πάνω-κάτω καθώς το μοντέλο περιστρέφεται. Ο πυρήνας του μοντέλου είναι ένας κεντρικός πόλος που περιστρέφεται σε αντίθετη κατεύθυνση από την κύρια πλατφόρμα, κάνοντάς το να φαίνεται σαν να περιστρέφεται πιο γρήγορα από ό,τι πραγματικά, δείχνοντας τη συναρπαστική δυναμική της όλης κατασκευής. Ο στύλος ανεβαίνει πάνω από την οροφή καθιστώντας την οπτικά πιο λεπτή και ταυτόχρονα δίνοντάς της περισσότερο όγκο. Προσθέστε πουλάκια να πετούν πάνω από την οροφή του καρουζέλ μαζί με διακοσμητικά ιπτάμενα φαναράκια και αισθανθείτε το άρωμα από χοτ ντογκ και μαλλιού της γριάς που σίγουρα βρίσκεται τριγύρω!

Όσον αφορά τις τεχνικές πτυχές, το Ugears Carousel βασίζεται στην ίδια αρχή με τα περισσότερα αυτοκινούμενα μοντέλα Ugears: όλα τα μέρη του παζλ ενώνονται χωρίς κόλλα ή πρόσθετα εργαλεία και η ενέργεια κίνησης παρέχεται από έναν κινητήρα από λάστιχο.

Είναι πολύ διασκεδαστικό να παρατηρείς το μοντέλο σε κίνηση, αλλά αν είστεαπό εκείνους τους ανθρώπους που τους αρέσει να "βλέπουν με τα χέρια τους", μπορείτε να περιστρέψεις το Carousel χειροκίνητα. Αυτό θα σας επιτρέψει να εξετάσετε κάθε λεπτομέρεια σε αργή κίνηση και θα σας δώσει μια πλήρη κατανόηση του τρόπου λειτουργίας του μηχανισμού.

Το Ugears Carousel είναι ένα τέλειο δώρο για κάποιον που θέλει να απομακρυνθεί από το καθημερινό άγχος και να νιώσει για λίγες ώρες την ξέγνοιαστη μαγεία του γιορτινού φεστιβάλ. Συνδυάστε το, τελειώστε το και εγγυόμαστε ότι θα ακούσετε αυτή τη μουσική, θα νιώσετε την εορταστική ατμόσφαιρα και θα θυμηθείτε πόση χαρά σας έδινε το να ιππεύετε το αγαπημένο σας άλογο στο χαρούμενο ταξίδι μετ' επιστροφής!

**Εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης: 6 ώρες
Επίπεδο δυσκολίας: Μεσαίο

Περιεχόμενα

Αριθμός εξαρτημάτων: 305

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN134820184121072
ΕκδότηςUGEARS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑύγουστος 2021
Διαστάσεις17x37x3
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
Πλήθος Παικτών1+
Διάρκεια Παιχνιδιού6h
Κωδικός Πολιτείας6694-0021
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΣΤΡΟΘΕΟΛΟΓΙΑ
ΓΟΥΔΗΣ Δ. ΧΡΙΣΤΟΣ
€7.10 €2.48
(-65%)
Κερδίζετε €4.62
ΣΤΗ ΝΕΚΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
COOK KENNETH
€12.00 €6.00
(-50%)
Κερδίζετε €6.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS