Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
MODEL WINDSTORM DRAGON (ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΞΥΛΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ - ΔΡΑΚΟΣ)
+
-

MODEL WINDSTORM DRAGON (ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΞΥΛΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ - ΔΡΑΚΟΣ)

-
Κωδ. Πολιτείας: 6694-0022
Τιμή Πολιτείας
€44.90




Παρουσίαση...

1+
6h
Ένας θυελλώδης μαγευτικός Δράκος σε ξύλινο τρισδιάστατο παζλ από την Ugears

Καλώς ήλθατε στην κατοικία ενός σοφού και πανούργου φύλακα που φυλάει αμέτρητους θησαυρούς και τους οποίους θα αποκαλύψει μόνο σε όσους είναι αρκετά θαρραλέοι για να αντιμετωπίσουν την μαγεία του μηχανισμού! Ιδού – ο εντυπωσιακός Θυελλώδης Δράκος της συλλογής ρομπότ της Ugears, είναι εδώ για να προκαλέσει την εξυπνάδα και τις ικανότητές σας σε μια νέα περιπέτεια μηχανικών μοντέλων.

Ο Θυελλώδης Δράκος είναι ένα κλασσικό, μυθικό ερπετό και αποτελεί την ενσάρκωση του αρχαίου θάρρους και δύναμης, με αυτά τα στοιχεία να παρουσιάζονται σε ξύλο από την θαυματουργή ομάδα των μηχανικών της Ugears.

Τυτό το ξύλινο, τρισδιάστατο παζλ, το οποίο μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας, έχει ανοικτό σχεδιασμό που σας επιτρέπει να βλέπετε την μηχανική καρδιά του δράκου – μοτέρ με λάστιχο – και τον χτύπο της. Το μοντέλο έχει ένα κλειδί κουρδίσματος στο μπροστινό μέρος του στήθους του. Για να το κουρδίσετε, κρατήστε τον δράκο από το σώμα του και περιστρέψτε το κλειδί με την φορά του ρολογιού. Απελευθερώστε το μοτέρ τραβώντας τον διακόπτη έναρξης.

Εδώ είναι που ξεκινάει η μαγεία: τα χέρια, τα πόδια και ολόκληρο το σώμα του Δράκου θα ξεκινήσουν να κουνιούνται. Και φυσικά, το απίστευτο ζευγάρι από δυνατά και όμορφα φτερά θα τεθούν σε κίνηση. Αυτό είναι και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Δράκου της Ugears: τα κόκκαλα των φτερών είναι φτιαγμένα από ξύλο, αλλά τα υπόλοιπα είναι όμορφα σχεδιασμένα από φτερωτά χάρτινα κομμάτια. Τα πιο απαλά και ευέλικτα υλικά κάνουν την πτήση να φαίνεται ρεαλιστική και αφήνει περιθώρια για τις δικές σας ιδέες.

Όπως συμβαίνει με όλα τα μοντέλα της Ugears, αυτό το ρομπότ είναι φτιαγμένο από ξύλο υψηλής ποιότητας και έρχεται με ό,τι χρειάζεστε για την συναρμολόγηση. Λύστε το μηχανικό μυστήριο τους αρχαίου τέρατος και γίνεται ο Άρχοντας των Δράκων με το μοντέλο του Θυελλώδους Δράκου της Ugears!

*Εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης: 6 ώρες
Επίπεδο δυσκολίας: Μεσαίο

Περιεχόμενα

Αριθμός εξαρτημάτων: 320

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN134820184121218
ΕκδότηςUGEARS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑύγουστος 2021
Διαστάσεις17x37x3
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
Πλήθος Παικτών1+
Διάρκεια Παιχνιδιού6h
Κωδικός Πολιτείας6694-0022
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS