Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
MODEL MECHANICAL AQUARIUM (ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ)
+
-

MODEL MECHANICAL AQUARIUM (ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ)

-
Κωδ. Πολιτείας: 6694-0024

Παρουσίαση...

1+
6h
Μηχανικό Ενυδρείο – ξύλινο τρισδιάστατο πάζλ από την Ugears

Συναρμολογήστε και δείτε τα ψάρια να κολυμπούν!

Το Μηχανικό Ενυδρείο από την Ugears είναι μια ευρηματική γυάλα με δύο τροπικά ψάρια να κυνηγούν το ένα το άλλο σε ένα δάσος από φύκια, μέσα στα οποία κρύβεται ένας ακόμα κάτοικος αυτού του θαλάσσιου περιβάλλοντος— ένας ιππόκαμπος! Η απόκτηση διαφόρων όμορφων και σπανίων ψαριών του αλμυρού νερού αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή χόμπι παγκοσμίως. Ίσως σας αρέσει να βουτάτε και να εξερευνείτε τον βυθό και θα θέλατε κάτι να σας θυμίζει τις υποθαλάσσιες περιπέτειές σας, όταν βουτάγατε σε ένα πολύχρωμο ύφαλο ή εξερευνούσατε ένα υποθαλάσσιο δάσος kelp. Η κατασκευή των όμορφων και μοναδικών ξύλινων μοντέλων, σπαζοκεφαλιών και τρισδιάστατων πάζλ της Ugears έχει γίνει ένα πολύ δημοφιλές χόμπι για χιλιάδες ανθρώπους σε 85 χώρες, σε 5 ηπείρους. Τώρα μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα χόμπι σε ένα μόνο μοντέλο!

Αυτό το μοντέλο ενυδρείο DIY, με το πρωτότυπο θέμα και σχεδιασμό, δεν αποτελεί απλά μια εξαιρετική προσθήκη στον κατάλογο της Ugears, αλλά έχει και μια μοναδική μηχανική δράση. Τα ψάρια και τα φύκια περιστρέφονται ταυτόχρονα και παράλληλα, σε διαφορετικές ταχύτητες και κατευθύνσεις, αναπαριστώντας τον ομαλό, κυματοειδή ρυθμό των υποθαλάσσιων φυτών και ζώων. Τα κομψά ψάρια φαίνονται σαν να κολυμπάνε στα αλήθεια, καθώς κινούν το κεφάλι και την ουρά τους από την μια πλευρά στην άλλη.

Για να θέσετε το μοντέλο σε κίνηση, κουρδίστε τον διακόπτη κάτω από το ενυδρείο με 25 μισές στροφές, γυρίστε τον διακόπτη από λειτουργία “STOP” σε “SWIM” και στην συνέχεια δείτε το Μηχανικό Ενυδρείο να ζωντανεύει! Ο μηχανισμός περιέχει ένα εσωτερικό εκκρεμές για να ελέγχει και να ομαλοποιεί την κίνηση. Έχουμε σχεδιάσει αυτό το μοντέλο έτσι ώστε να αποτελεί τον ορισμό της λειτουργικής απλότητας για τους χρήστες: ένας διακόπτης, δύο λειτουργίες: ανοικτό και κλειστό. Μπορείτε να σταματήσετε το μοντέλο οποιαδήποτε στιγμή ή απλά να το αφήσετε να περιστρέφεται και να απολαύσετε τις κινήσεις που κάνουν τα ψάρια και τα φύκια για 40 δευτερόλεπτα περίπου.

Καθώς κατασκευάζετε το ξύλινο ενυδρείο, θα μάθετε την κίνηση και την τοποθέτηση των γραναζιών, την λειτουργία του εκκρεμούς και την δράση των μηχανισμών με ελατήριο. Θα βιώσετε την ικανοποίηση του να κατασκευάζετε κάτι με τα ίδια σας τα χέρια, χωρίς να χρειάζεστε κόλλα ή άλλα ειδικά εργαλεία. Ό,τι χρειάζεστε για αυτό το διασκεδαστικό πρότζεκτ DIY βρίσκεται στο κουτί: εξαιρετικής ποιότητας πλάκες από κόντρα πλακέ με κοψίματα ακριβείας με λέιζερ τα οποία μπορείτε να αφαιρέσετε από τις πλάκες και να τα ενώσετε μαζί, το μεταλλικό ελατήριο που βάζει σε κίνηση τον μηχανισμό και φυσικά τις λεπτομερείς οδηγίες με εικόνες σε 11 γλώσσες.

Αναζητάτε μια μοναδική ιδέα για ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας; Ίσως κάποιος που γνωρίζετε λατρεύει τα ενυδρεία, ή του αρέσει να κατασκευάζει μοντέλα ή απλά να δημιουργεί με τα χέρια του. Ίσως είστε χομπίστας και σας αρέσει να μοιράζεστε με φίλους και την οικογένεια σας την χαρά που βρίσκετε σε ένα ενυδρείο, στις καταδύσεις ή στην δημιουργία τρισδιάστατων πάζλ. Ίσως έχετε παιδιά που θα τους άρεσε πολύ να κουρδίσουν το μοντέλο και να κάνουν το ψάρι να κινείται γύρω γύρω στο μπολ. Το Μηχανικό Ενυδρείο είναι σίγουρο ότι θα σας γοητεύσει και θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό δώρο για γενέθλια, γιορτές ή οποιαδήποτε άλλη περίσταση. Χαρίστε το σαν ένα δώρο DIY, στο όμορφο κουτί του ή κατασκευάστε το μόνοι σας και παρουσιάστε το έτοιμο σαν προσωπικό δώρο, στο οποίο αφιερώσατε χρόνο και φροντίδα.

*Εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης: 6 ώρες
Επίπεδο δυσκολίας: Μεσαίο

Περιεχόμενα

Αριθμός εξαρτημάτων: 325

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN134820184121263
ΕκδότηςUGEARS
ΣειράUGEARS MECHANICAL MODELS
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2022
Διαστάσεις38x17
Πλήθος Παικτών1+
Διάρκεια Παιχνιδιού6h
Κωδικός Πολιτείας6694-0024
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΛΗ Η ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
HUI ANDREW
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75
2ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ-ΧΑΡΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
ΚΑΡΓΑΚΟΣ Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΣ
€25.00 €12.50
(-50%)
Κερδίζετε €12.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS