Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
MODEL MARBLE RUN STEPPED HOIST (ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΒΩΛΟΥΣ ΜΕ Σ
+
-

MODEL MARBLE RUN STEPPED HOIST (ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΒΩΛΟΥΣ ΜΕ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ)

-
Κωδ. Πολιτείας: 6694-0025

Παρουσίαση...

1+
8h
Καθίστε “βω- λικά!”

Σας παρουσιάζουμε τον Ανελκυστήρα Για Βώλους Με Σκαλοπάτια, το δεύτερο μοντέλο στην σειρά της Ugears με ράγες για βώλους. Αυτό το διασκεδαστικό και συναρπαστικό ξύλινο μοντέλο με ράγες για βώλους έχει ένα μεγαλοφυή, εναλλασσόμενο μηχανισμό 3 βημάτων και ένα σετ από νέα χαρακτηριστικά τα οποία θα τραβήξουν την προσοχή σας καθώς παρακολουθείτε τους βώλους να κάνουν το κυκλικό τους ταξίδι. Πολλές ράγες και στοιχεία είναι συγκεντρωμένα σε ένα μικρό χώρο αυτής της πίστα DIY για βώλους.

Το μοντέλο έχει ένα εναλλασσόμενο μηχανισμό 3 σταδίων που μεταφέρει τους βώλους μπρος πίσω καθώς σκαρφαλώνουν στην κορυφή για να ξεκινήσουν τις περιπέτειές τους σε αυτό το μικρό πάρκο αναψυχής. Ποιός βώλος θα ακολουθήσει την κάθε διαδρομή και ποιός θα φτάσει πρώτος; Ο Ανελκυστήρας για Βώλους με Σκαλοπάτια έχει ένα συσσωρευτή για τρεις βώλους στον οποίο η τρίτη μπάλα ανοίγει τις πύλες για τους ήδη παγιδευμένους βώλους, στέλνοντάς τους σε διαφορετικά μονοπάτια. Υπάρχουν τρεις πίστες: η πρώτη αποτελείται από ένα συσσωρευτή 2 βώλων και μια ράγα σε σχήμα σερπαντίνας, η δεύτερη είναι ένα σφυρί μέσα σε μια βάση σε σχήμα C και η τρίτη έχει ένα μια ρουφήχτρα ή χοάνη. Όλοι οι βώλοι τελικά θα περάσουν μέσα από τον δίσκο συλλογής και στο πριονωτό ανελκυστήρα. Ένα διακόπτης στέλνει τους βώλους είτε προς τα πίσω στον ανελκυστήρα 3 βημάτων ή (και εδώ είναι που γίνεται πραγματικά ενδιαφέρον!) σε ένα άλλο προσαρμοσμένο μοντέλο για βώλους της Ugears.

Έχουμε σχεδιάσει την σειρά με τις ράγες για βώλους της Ugears έτσι ώστε να αποτελείται από τμήματα, με αποτέλεσμα το κάθε μοντέλο να λειτουργεί μόνο του ή να μπορεί να συνδεθεί στο μπροστινό ή στο πίσω μέρος με άλλα μοντέλα της Ugears, του ίδιου ή διαφορετικού σχεδιασμού (μπορούν να συνδεθούν 2 ή 4 μοντέλα, σε ζευγάρια, χρησιμοποιώντας τα συνδετικά κομμάτια που συμπεριλαμβάνονται στο κουτί). Ο μηχανισμός στο τέλος της ράγας μπορεί να στείλει τους βώλους στη μια κατεύθυνση ή στην άλλη, ή και σε δύο κατευθύνσεις (ανάλογα με το βάρος που έχετε προσαρμόσει), επιστρέφοντας τους βώλους στον αρχικό ανελκυστήρα ή στέλνοντάς τους σε μια διαφορετική πίστα. Με την σύνδεση διαφορετικών μοντέλων για βώλους μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απίστευτο και περίπλοκο σύστημα από αλληλοσυνδεόμενα στοιχεία, τα οποία κινούνται με μια μόνο μανιβέλα. Είναι σαν ένα πάρκο αναψυχής σε μινιατούρα! Παρακολουθήστε τον αγαπημένο σας βώλο — ποιός ξέρει που θα καταλήξει, πότε θα επιστρέψει στο αρχικό σημείο και ποιά διαδρομή θα ακολουθήσει!

Ο Ανελκυστήρας Για Βώλους Με Σκαλοπάτια αποτελεί ένα συναρπαστικό συνδυασμό τέχνης και μηχανικής. Είναι τόσο μια όμορφη, κινητική κατασκευή αλλά και ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που διδάσκει αλλά και ψυχαγωγεί. Καθώς κατασκευάζετε αυτό το ιδιοφυές ξύλινο μοντέλο, θα μάθετε για την αλληλεπίδραση των γραναζιών και την λειτουργία των αντίβαρων. Γυρίστε τον λεβιέ με την φορά του ρολογιού για να θέσετε την μηχανή σε κίνηση και ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε καθώς η εναλλασσόμενη σκάλα συλλέξει, σηκώνει και περνάει τους βώλους μπρος πίσω μέχρι να φτάσουν στην κορυφή του μηχανήματος για να ξεκινήσουν ην διαδρομή τους. Τα μοντέλα με ράγες για βώλους είναι ανθεκτικά. Η αντοχή της κατασκευής επιτυγχάνεται μέσω μια ισχυρής βάσης και σφιχτά δεμένων πλαισίων. Ένα ισχυρό γρανάζι δίνει την κίνηση και στους δύο ανελκυστήρες: στον κύριο ανελκυστήρα 3 βημάτων και τον βοηθητικό πριονωτό ανελκυστήρα.

Τα παιδιά (και οι ενήλικες!) απολαμβάνουν να παρακολουθούν τους βώλους να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν τις πίστες, να περνάνε μέσα από εμπόδια και να τρέχουν πάνω στις ράγες. Οι πίστες για βώλους είναι συναρπαστικές αλλά και χαλαρωτικές. Επίσης, οι αγώνες τους έχουν γίνει ένα αναπάντεχο διαδικτυακό φαινόμενο, με χιλιάδες βίντεο να συγκεντρώνουν εκατομμύρια views!

Βιώστε την ικανοποίηση του να κατασκευάζετε το δικό σας ενδιαφέρoν τρισδιάστατο παζλ για βώλους από την Ugears. Ο,τιδήποτε χρειάζεστε για αυτό το διασκεδαστικό DIY πρότζεκτ βρίσκεται μέσα στο κουτί, όπως ξύλινες πλάκες με κομμάτια που έχουν ήδη κοπεί, 10 βώλοι, κερί και γυαλόχαρτο (για ακόμα καλύτερη λειτουργία των γραναζιών). Το κάθε μοντέλο της Ugears, έρχεται με ένα σετ από λεπτομερείς και εικονογραφημένες οδηγίες, σε 11 γλώσσες. Αν σπάσετε ένα κομμάτι κατά την διάρκεια της κατασκευής, μην πανικοβάλλεστε! Τα μοντέλα της Ugears έχουν μερικά επιπλέον κομμάτια. Αν είναι ένα μοναδικό κομμάτι που έχει ζημιά ή είναι σπασμένο, απλά επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας και θα χαρούμε να σας στείλουμε το κομμάτι αντικατάστασης, δωρεάν.

*Εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης: 8 ώρες
Επίπεδο δυσκολίας: Προχωρημένο

Περιεχόμενα

Αριθμός εξαρτημάτων: 355

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN134820184121287
ΕκδότηςUGEARS
ΣειράUGEARS MECHANICAL MODELS
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2022
Διαστάσεις38x17
Πλήθος Παικτών1+
Διάρκεια Παιχνιδιού8h
Κωδικός Πολιτείας6694-0025
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)
CAMUS ALBERT (NOBEL 1957)
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
ΜΙΑ ΑΝΙΑΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
CHEKHOV ANTON
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS