Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
MODEL HEXAPOD EXPLORER (ΕΞΑΠΟΔΟΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ)
+
-

MODEL HEXAPOD EXPLORER (ΕΞΑΠΟΔΟΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ)

-
Κωδ. Πολιτείας: 6694-0027
Τιμή Πολιτείας
€44.90




Παρουσίαση...

1+
8h
Η γάτα σας θα το λατρέψει ή θα το μισήσει! Είστε έτοιμοι για το καλύτερο ζωύφιο στην αγορά; Σας παρουσιάζουμε τον Εξάποδο Εξερευνητή της Ugears: λίγο έντομο, λίγο ρομπότ και λίγο ρομποτικό όχημα εξερεύνησης. Κινούμενος από μια ισχυρή μηχανή με ελατήρια, αυτός ο εξερευνητής μπορεί να περπατήσει μέχρι και 3 μέτρα, χωρίς βοηθητικό ή υποστηρικτικό τροχού όπως γίνεται με τα άλλα μοντέλα. Η ικανότητα να σηκώσει το βάρος του με τα πόδια του, του επιτρέπει να μετακινηθεί σε ανώμαλο έδαφος, όπως ακριβώς κάνει και ένα ρομποτικό όχημα εξερεύνησης όταν βγαίνει από το διαστημόπλοιο για να εξερευνήσει νέους πλανήτες. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που κάνει το μοντέλο μοναδικό, είναι ότι έχει διάφορες λειτουργίες κίνησης. Μπορείτε να κάνετε το ρομπότ ζωύφιο να κινείται αργά, να έρπεται ή να τρέχει σε οποιαδήποτε ταχύτητα θέλετε! Όταν το εξάποδο σταματάει, μπορείτε να το σηκώσετε και να δείτε τα πόδια του να ζωντανεύουν και να χτυπιούνται, όπως ακριβώς συμβαίνει και με ένα πραγματικό έντομο, καβούρι ή αράχνη. Αποτελεί αντικείμενο από τους εφιάλτες μας ή ένα μοντέλο όνειρο για αυτούς που ασχολούνται με την κατασκευή μοντέλων, ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας!

Αυτός ο Εξάποδος Εξερευνητής, τον οποίο μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας, παίρνει την θέση του σαν πρωταθλητής ανάμεσα στην φανταστική οικογένεια μηχανοειδών, αυτόματων ρομπότ, τρισδιάστατων παζλ και ξύλινων μηχανικών μοντέλων της Ugears. Ένα μηχανικό, ξύλινο ρομπότ που περπατάει, χωρίς ηλεκτρονικά εξαρτήματα!

Το ξύλινο αυτό ρομπότ έχει ένα ισχυρό, μεταλλικό ελατήριο που το κινεί, αλλά και λάστιχα για ακόμα καλύτερη πρόσφυση σε ομαλές επιφάνειες. Το εσωτερικό ελατήριο γυρίζει με μια καστάνια που βρίσκεται στην κοιλιά του. Με αυτό τον μηχανισμό δεν χρειάζεται να κρατάτε το κλειδί ενώ κουρδίζετε— η ενέργεια αποθηκεύεται με κάθε γύρισμα, χωρίς να φεύγει, μέχρι να γυρίσει πλήρως το ελατήριο. Ο Εξάποδος Εξερευνητής μπορεί να διασχίσει ανώμαλες επιφάνειες και να περάσει ακόμα και εμπόδια, με ύψος 1-2 εκ. Κουρδίστε το μοντέλο, αφήστε το κάτω, επιλέξτε την ταχύτητα που θέλετε με τον περιστροφικό διακόπτη στο κεφάλι του και στην συνέχεια ελευθερώστε τον διακόπτη “go” στο πίσω μέρος, για να βάλετε το μοντέλο σε κίνηση.

Συχνά παίρνουμε έμπνευση από την φύση. Τα εξάποδα, μια υποκατηγορία εντόμων, αποτελούν την πιο ποικιλόμορφη και κυρίαρχη μορφή ζωής στην Γη, αποτελούμενη από τα μισά από όλα τα γνωστά είδη. Τα τρία ζεύγη αρθρωτών ποδιών αποτελούν ένα πολύ σταθερό σχεδιασμό για την μετακίνηση σε όλα τα εδάφη και μας βοηθάει να καταλάβουμε γιατί τα έντομα έχουν καταλάβει την κάθε γωνιά του πλανήτη μας με τόση επιτυχία. Πιστεύουμε ότι το Εξάποδο μοιάζει περισσότερο με ένα σκαθάρι. Γνωρίζετε ότι υπάρχουν πάνω από 400.000 διαφορετικά είδη σκαθαριού, με τα Κολεόπτερα να είναι η πιο ποικιλόμορφη τάξη, αποτελώντας το 25% όλων των γνωστών ζωικών μορφών ζωής;

Ας το παραδεχτούμε, το εξάποδο σκαθάρι με το σκληρό κέλυφος έχει ένα πολύ καλό σχεδιασμό, και το ίδιο συμβαίνει και με τον Εξάποδο Εξερευνητή της Ugears. Στην πραγματικότητα, οι κινήσεις του φαίνονται τόσο αληθινές που ίσως μπείτε στον πειρασμό να κάνετε φάρσα σε ένα ανυποψίαστο φίλο σας, ζητώντας του να σηκώσει το ακίνητο, αλλά κουρδισμένο Εξάποδό σας (το οποίο έχετε ήδη ρυθμίσει σε γρήγορη ταχύτητα για να τον τρομάξετε ακόμα περισσότερο). Η συμβουλή μας: Μην το κάνετε! Εκτός και αν θέλετε να μαζεύετε τα κομμάτια μόλις ο φίλος σας πετάξει τον Εξάποδο Εξερευνητή σας στο έδαφος ή τον εκσφενδονίσει στον κοντινότερο τοίχο! Το ίδιο θα λέγαμε για τις γάτες— οι γάτες και τα εξάποδα δεν τα πάνε πολύ καλά μαζί, επομένως καλό θα ήταν να κρατήσετε χωριστά! Εκτός φυσικά και αν πιστεύετε ότι μετά από 8 ώρες για την κατασκευή του αξίζει τον κόπο να γυρίσετε ένα viral βίντεο με την γάτα σας να ορμάει και να καταστρέφει τον Εξάποδο Εξερευνητή της Ugears— εσείς θα πρέπει να πάρετε την απόφαση!

Μια εξαιρετική ιδέα για δώρο, για τους φίλους ή τα μέλη της οικογένειας που λατρεύουν την φύση, τα έντομα, τα ρομπότ, την κατασκευή μοντέλων, τα πρότζεκτ DIY (φτιάξτο μόνος σου) ή τα παζλ ή για όλους αυτούς που εκτιμούν τον εξαιρετικό μηχανικό και αισθητικό σχεδιασμό του.

*Εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης: 8 ώρες
Επίπεδο δυσκολίας: Προχωρημένο

Περιεχόμενα

Αριθμός εξαρτημάτων: 388

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN134820184121294
ΕκδότηςUGEARS
ΣειράUGEARS MECHANICAL MODELS
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2022
Διαστάσεις38x17
Πλήθος Παικτών1+
Διάρκεια Παιχνιδιού8h
Κωδικός Πολιτείας6694-0027
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
SCHWEBLIN SAMANTA
€8.70 €4.35
(-50%)
Κερδίζετε €4.35
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
ARASSE DANIEL
€28.40 €14.20
(-50%)
Κερδίζετε €14.20

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS