Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΚΥΝΗΓΙ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ - ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821 // ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Γ
+
-

ΚΥΝΗΓΙ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ - ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΣΕΩΝ , [2-6 ΠΑΙΚΤΕΣ]

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 5765-0107
Τιμή Πολιτείας
€4.74




Παρουσίαση...

2-6
20
Πόσα ήταν τα ιδρυτικά μέλη της Φιλικής Εταιρείας; Ποιο μυθικό πτηνό απεικονιζόταν στη σημαία των Ιερολοχιτών; Πώς λεγόταν η τακτική της ξαφνικής επίθεσης των Ελλήνων; Με πόσους στρατιώτες ξεκίνησε την εκστρατεία του ο Δράμαλης; Τι ήταν το "μπαϊράκι";

Αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις, 1.200 συνολικά, σε περιμένουν να τις απαντήσεις και να νικήσεις
στο ΚΥΝΗΓΙ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ™ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821! Ένα παιχνίδι ανταγωνιστικό, με ερωτήσεις απλές και δύσκολες, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές, πάντα ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες!

Κανόνες: Ανακατέψτε και τοποθετήστε τις κάρτες σε στοίβα. Κάθε κάρτα έχει 6 ερωτήσεις από τη μία πλευρά και τις απαντήσεις τους από την άλλη. Οι παίκτες ρίχνουν το ζάρι και πρώτος παίζει αυτός που θα φέρει τη μεγαλύτερη ζαριά. Ρίχνει ξανά το ζάρι και ο παίκτης στα αριστερά του τραβά την πρώτη κάρτα και διαβάζει την αντίστοιχη με τον αριθμό του ζαριού ερώτηση. Αν απαντήσει σωστά, κρατά την κάρτα (στις απαντήσεις δίνονται επιπλέον πληροφορίες όπου δεν απαιτούνται στην απάντηση). Αν απαντήσει λάθος ή δεν απαντήσει καθόλου, η κάρτα πάει στο κάτω μέρος της στοίβας. Η σειρά συνεχίζεται δεξιόστροφα. Το παιχνίδι ολοκληρώνεται μόλις τελειώσουν οι κάρτες, με νικητή τον παίκτη με τις περισσότερες κερδισμένες κάρτες.
(Οι παίκτες μπορούν να χωριστούν και σε ομάδες. Κάθε ομάδα μπορεί να απαντήσει ύστερα από συζήτηση των μελών της. Οι υπόλοιποι κανόνες ισχύουν κανονικά).

Στο παιχνίδι περιλαμβάνονται ερωτήσεις για: οθωμανική κατάκτηση, οθωμανική διοίκηση, οθωμανική οικονομία, γεωγραφία, λεξιλόγιο, επαναστατικά κινήματα, κλέφτες & αρματολούς, τέχνες & γράμματα, νεοελληνικό διαφωτισμό, ευρωπαϊκό διαφωτισμό, αμερικανική & γαλλική επανάσταση, Ελλάδα και Βαλκάνια στον 19ο αιώνα, μάχες, πρωταγωνιστές της επανάστασης.

Περιεχόμενα

200 κάρτες ερωτήσεων & απαντήσεων
1 ζάρι

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN135202276007645
ΕκδότηςDESYLLAS GAMES
ΣειράΚΥΝΗΓΙ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2020
Διαστάσεις20x13x4
Προτεινόμενες ηλικίες9-12 ετών
ΕπιμέλειαΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Πλήθος Παικτών2-6
Διάρκεια Παιχνιδιού20
Κωδικός Πολιτείας5765-0107
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ (KAFIR)
SHERWAN AMED
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42
ΑΝΤΙΟ, ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ
CHANDLER RAYMOND
€16.45 €8.22
(-50%)
Κερδίζετε €8.23

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS