Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
UNLOCK! ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ // ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΕΑΣ,
+
-

Unlock! Μυστικές περιπέτειες

Επιτραπέζιο παιχνίδι παρέας, [1-6 παίκτες]

-
Κωδ. Πολιτείας: 2123-0104
Τιμή Πολιτείας
€33.24




Παρουσίαση...

1-6
1h
Αν σας άρεσε το πρώτο Unlock, με αυτό εδώ σίγουρα θα ενθουσιαστείτε!

Στο Unlock! Secret Adventures, τρεις νέες περιπέτειες σας περιμένουν, έτοιμες να δοκιμάσουν την ταχύτητα της σκέψης σας, την παρατηρητικότητα και την λογική σας:
Μια νέα ιστορία με τον σατανικό Καθηγητή Άπλευρο, μια περιπέτεια στην Άγρια Δύση, με Ντεσπεράντο, Ινδιάνους και μια μυστηριώδη κλοπή, και ένα ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του Μάγου του Οζ, όπου η Ντόροθι και οι φίλοι της τα βάζουν με την Κακιά Μάγισσα της Δύσης! Προσέξτε όμως! Έχετε μόνο μια ώρα (σε πραγματικό χρόνο!) για να ξεπεράσετε τις πολλές δυσκολίες και εμπόδια που θα συναντήσετε!

Τα Unlock! είναι συνεργατικά παιχνίδια καρτών με απλό σύστημα, εμπνευσμένα από δωμάτια απόδρασης, που σας επιτρέπει να αναζητάτε σκηνές, να συνδυάζετε αντικείμενα και να επιλύετε αινίγματα.

Παίξτε Unlock! και ξεκινήσετε μεγάλες περιπέτειες, ενώ κάθεστε σε ένα τραπέζι χρησιμοποιώντας μόνο κάρτες και μια συνοδευτική εφαρμογή που μπορεί να παρέχει ενδείξεις, να ελέγχει τους κωδικούς, να παρακολουθεί τον υπόλοιπο χρόνο κλπ!

Ένας ενσωματωμένος οδηγός δέκα καρτών σας επιτρέπει να μάθετε πώς να παίζετε χωρίς να διαβάζετε τους κανόνες του παιχνιδιού.

Σημείωση: Το Unlock! απαιτεί την δωρεάν λήψη μιας εφαρμογής από το App Store ή το Google Play. Μετά τη λήψη, δεν απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Online Review

Λεπτομέρειες
ISBN133558380056072
ΕκδότηςΚΑΙΣΣΑ GAMES
Σειρά
Διαστάσεις21,5x27,5x6
Προτεινόμενες ηλικίες9-12 ετών
Πλήθος Παικτών1-6
Διάρκεια Παιχνιδιού1h
Κωδικός Πολιτείας2123-0104
Θέμα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS